Masaj facial de relaxare si tonifiere

510
Publicitate

Terapia si relaxarea prin masaj, cunoaste o adevarata crestere in ultima perioada, atat in randul femeilor dar si a barbatilor, pentru acele cateva momente de rasfat si relaxare de care avem nevoie. Marile centre Spa si de infrumusetare, ne pun la dispozitie o varietate de tipuri de terapii prin masaj si nu numai.

Printre cele mai apreciate forme de tratament, pentru care in general femeile isi programeaza acea sedinta de relaxare, este si masajul facial. Acest tip de masaj este la foarte mare cautare de catre femei, deoarece, pe langa acele beneficii de baza, tonifiere si recapatarea luminozitatii fetei, mai are si unul ceva mai special. Chiar recomandat de unii specialisti, acest masaj facial vine cu un beneficiu ceva mai special, iti va calma si elimina acele linii inestetice ce apar din cauza varstei. Desigur, nu vei vedea dupa numai o singura sedinta cum aceste riduri, linii inestetice dispar. Mai mult de atat, acest masaj facial va trebui sa devina pentru tine mai mult o rutina, si va trebui sa-ti programezi cel putin o sedinta saptamanala.

Publicitate

Unde poti benefica de un astfel de masaj facial special

Sunt foarte multe centre spa si de infrumusetare ce ofera foarte multe tipuri de terapii, insa, nu toate acestea detin si acel personal foarte bine calificat, cu experienta, ce iti va aduce acele beneficii de care ai nevoie, cum este in cazul masajului facial.

Unul din aceste centre Spa, situate in inima Bucurestiului si foarte apreciat este Thai Spa. Acest centru este axat pe terapii traditionale asiatice si detine un personal foarte bine pregatit in marile centre de lux din orient. Aici, acest masaj facial iti este facut de terapeuti originali chiar din Indonezia, Thailanda sau Filipine, iar numai dupa o sigura sedinta, vei vedea si vei simti pe pielea ta relaxarea si tonifierea fetei, precum si recapatarea stralucirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.