Masajul ayurvedic ca o forma de tratament

582
Publicitate

Masajul Indian cunoscut si ca masajul ayurvedic are origini din vechea medicina tranditionala Indiana si se bazeaza pe faptul ca toate formele de viata au o dohsa, care reprezinta un amestec de energii cunoscute ca si vata, pitta sau kapha.

Prin miscari si tehnici specific cunoscute de maseuri profesionisi si prin combinarea acestora cu uleiuri si esente specific din plante medicinale, masajul ayurvedic actioneaza asupra sistemului muscular, a circulatiei sanguine si sistemului nervos. Scopul principal al acestui tip de masaj fiind de a restabili echilibrul energetic ceea ce poate determina prevenirea diferitelor boli, atat la nivel fizic cat si pshicip, precum si imbunatatirea sanatatii.

Publicitate

Tehnicile masajului ayurvedic folosite de profesionisti

Principalele tehnici in masajul ayurvedic pe care maseurul le foloseste asupra corpului pacientului sunt de palpare si presiune asupra anumitor puncte nervoase si au rolul de a reduce tensiunea acumulata precum si ameliorarea circulatiei sanguine.

De retinut este ca acest tip de masaj ayurvedic nu este unul de tratament ci mai degraba unul de prevenire. Persoana care doreste sa experimenteze un astfel de tratament nu trebuie sa aiba probleme de sanatate grave, rolul acestui masaj fiind de purificare a intreg corpului, de a elimina tensiunile, blocajele si oboseala.

Unde putem obtine un astfel de tratament corporal

Printre cele mai cunoscute centre spa din capitala se numara si Thai Spa. Acest centru are la baza traditiile si tehnicile de masaj Asiatic efectuate de profesionisti cu foarte mare experienta in centrele de lux din Orient.

 

Masajul ayurvedic la Thai Spa iti ofera o experienta unica datorata varietatilor tehnicilor asiatice si occidentale practicate de echipa de terapeuti cu profesionalism si dedicare relaxarii oaspetior lor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.