Masajul suprem pentru o relaxare unica

408
Publicitatelibris.ro

Tot mai multi dintre noi, ne indreptam atentia catre cele mai mari centre Spa, pentru acele terapii unice prin masaj. Este si de inteles, dupa o perioada simtim nevoia sa ne relaxam si sa ne reenergizam, cat si sa scapam de acel stres cotidian pe care il acumulam.

Un astfel de masaj, ceva mai unic si foarte special pe care il vom intalni doar in acele centre Spa de specialitate si foarte apreciate este masajul la patru maini. Acest tip de masaj mai este si cunoscut sub denumirile de “Tandem” sau “Four Hands Massage”, masaj ce necesita dexteritatea a doi terapeuti profesionisti ce vor lucra in acelasi timp, armonizandu-si miscarile si gesturile in sincron.

Publicitateperfect-tour.eu

Acest tip de masaj la patru maini este originar din Tibet si imbina o varietate de tehnici pe care terapeuti le folosesc, precum acele tehnici speciale de masaj suedez si balinez, cat si alte forme de terapii, mult mai diferite decat cele traditionale, de streching, yoga sau presopunctura.

Unde si cine iti poate face un astfel de masaj in Bucuresti?

Printre cele mai importante si apreciate centre Spa din inima Bucurestiului se numara si cei de la Thai Spa, centru ce este specializat numai in terapii traditionale asiatice. Terapeutii experimentati din aceasta locatie, iti va oferi acel masaj la patru maini unic si special, aducandu-ti acele beneficii de care ai nevoie. Dintre aceste beneficii, cele mai importante sunt cele de eliminare a acelor dureri si probleme de spate, muschi, crampe, cat si cele legante de circulatia proasta a sangelui si eliminare a toxinelor din organism.

La Thai Spa vei beneficia de experienta terapeutilor profesionisti in arta aceastui masaj la patru maini, cat si a celor mai cunoscute tipuri de masaj, recunoscuti pentru specializarea lor in diferite terapii prin masaj si medicina alternativa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.