Mese din inox disponibile pe site-ul firmei Cominox

284

Firma Cominox isi continua cu eficienta activitatea inceputa in urma cu mai bine de 10 ani in domeniul confectiilor din materiale inoxidabile, remarcandu-se ca producator de top de mese din inox si multe alte articole profesionale de mobilier.

Desfasurandu-si activitatea conform celor mai inalte standarde si norme de protectie a muncii si de sanatate si securitate a muncii, cei 50 de specialisti din cadrul companiei isi perfectioneaza in permanenta tehnicile de obtinere a unor produse de inalta calitate. Utilizarea mobilierului de inox este din ce in ce mai raspandita in diverse domenii, de la domeniul medical pana la industria alimentara. In spitale si clinici este esentiala folosirea de mese, dulapuri, rafturi si multe alte produse din aliaje metalice inoxidabile.

Mesele produse de Cominox sunt disponibile la comanda in diverse versiuni, avand la baza modele de mese centrale tip dulap, mese tip dulapcu sertare sau cu modul de sertare. O alta categorie o reprezinta mesele cu rebord, confectionate de asemenea cu profesionalism si daruire de catre specialistii Cominox.

Se pot comanda mese inox tip dulap cu rebord, prevazute sau nu cu sertare, iar calitatea acestor confectii metalice este bazata pe experienta si seriozitatea angajatilor acestui producator de mobilier profesional. Dupa cum se poate observa pe site-ul firmei Cominox sunt disponibile la comanda si accesorii pentru intreaga gama de mese produsa de tehnicienii companiei.

Mese din inox cu o gama larga de aplicatii

Este cunoscut ca, in domeniul medical, utilizarea meselor de acest tip este indicata pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor. Exista, insa, multe alte utilizari pentru aceste articole de mobilier. Fabrici de biscuiti, bauturi si sucuri naturale, ciocolata, unitati de procesare a laptelui sau a carnii, fabrici de zahar si multe alte unitati de acest tip sunt doar cateva exemple de utilizare a meselor din inox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.