Mese din inox furnizate de Cominox

502
Publicitate

Remarcandu-se in ultimii 10 ani ca producator de confectii si accesorii din materiale inoxidabile, alaturi de activitatea de producator de mobilier profesional de tipul meselor, al dulapurilor sau al altor articole de acest tip, Cominox ramane in continuare un furnizor de incredere pentru confectii metalice.

Gama de mese din inox este reprezentata de articole destinate industriei alimentare, putand fi folosite in hoteluri, restaurante si unitati de productie apartinand unor domenii variate. Echipa Cominox a castigat o vasta experienta in productia de mese de diverse tipuri pentru fabrici de procesare a laptelui, fabrici de biscuiti, chipsuri, unitati de procesat seminte , fabrici de ciocolata, zahar, bauturi racoritoare sau sucuri.

Publicitate

Produsele fabricate de companie sunt certificate ISO 9001:2008, iar procedurile de fabricatie respecta certificarile de tip ISO 14001: 2004 si SR OHSAS 18001:2008, cu privire la securitatea si sanatatea in munca.

Mese din inox pentru diverse domenii

Gama de mese inox de lucru profesionale cuprinde mese tip dulap, dulapuri de inox si polite suspendate, chiuvete si spalatoare de inox profesionale, alaturi de alte produse asemanatoare cu aplicatii industriale.

Mesele inox tip dulap fabricate de Cominox sunt diferentiate in mese inox centrale tip dulap, mese centrale tip dulap cu sertare, tip dulap cu modul de sertare, aceasta categorie de produse de inox incluzand totodata accesorii pentru mesele din inox. Destinate procesarii alimentelor, mesele de lucru trebuie sa aiba suprafete mereu  curate, pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor. Astfel, o alegere indicata pentru industria alimentara o constituie aceste articole din materiale inoxidabile, care sunt foarte usor de intretinut si nu permit dezvoltarea agentilor patogeni. Rezistente in  timp si perfect adecvate utilizarii in fabrici de alimente, spitale sau clinici, mesele din inox reprezinta un sortiment de calitate adus pe piata romaneasca de producatorul Cominox, fiind confectionat respectand cele mai inalte sandarde ale calitatii.

Calitatea de exceptie a produselor este caracteristica si categoriei de mese inox furnizate de catre compania Cominox, echipa de tehnicieni a companiei respectand standardele de calitate moderne, in scopul productiei de articole de mobilier practice si durabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.