Metode de imprimare a tricourilor ce pot reprezenta un cadou ideal pentru cineva

393

Majoritatea oamenilor din ziua de azi ” adora” tricourile personalizate insa, nu stiu ca, pana acestea ajung in forma finala, trec printr-o serie de procese realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultima ora.
Metodele de personalizare a tricourilor sunt realizate in functie de cerere. Daca cineva comanda un numar mare de magazin de tricouri personalizate, atunci acestea sunt personalizate cu ajutorul serigrafiei. Despre serigrafie putem spune ca este una dintre cele mai vechi metode de imprimare. Aceasta este posibila cu ajutorul unor cerneluri speciale pe baza de solvent, apa sau plastisol.

O alta metoda de personalizare a tricourilor o presupune printul digital. Prin print digital, intelegem printul direct pe textile, in cazul nostru pe tricouri. Un avantaj pe care il constituie tricourile personalizate cu ajutorul printului digital este ca acestea sunt mult mai rezistente in cazul spalarilor multiple. Cernelurile folosite pentru aceasta metoda de personalizare sunt, in special, bazate pe apa, lucru din care denota ca spalarea tricourilor personalizate cu ajutorul acestei metode trebuiesc spalate la o temperature de 30 de grade si neaparat pe dos.

Si transferul termic constituie o metoda de personalizare a tricourilor, insa aceasta este in special folosita pentru tricourile sportivilor. Realizarea transferului termic se face cu ajutorul unor folii din poliuretan care sunt aplicate la cald pe partile tricourilor ce se doresc a fi personalizate.

Broderia, alt procedeu de personalizare a tricourilor, dateaza inca din cele mai vechi timpuri. Ea este folosita si astazi, insa nu este folosita in cazul comenzilor mari, deoarece aceasta se face manual si implica costuri mult mai mari decat celelalte metode mentionate mai sus.

Acestea sunt principalele metode ce stau la baza personalizarii tricourilor si toate prezinta costuri pentru firmele care le folosesc, insa si rezultatele sunt unele pe masura si in mai toate cazurile dau profit.

Tricourile personalizate, in forma finala, pot fi pe gustul fiecaruia, indiferent de varsta sau de sex. In special ele sunt la mare cautare in randul tinerilor, care de obicei si le personalizeaza cu texte reprezentative, care ii pot scoate in evidenta unele trasaturi sau cu imagini si fotografii. In concluzie, ele se pot personaliza cu absolut orice se doreste si pot constitui chiar cadouri ideale pentru rude, prieteni sau colegi de serviciu. Tricourile personalizate pot da o stare de emotie sau un sentiment aparte de fiecare data cand sunt oferite cuiva sub forma de cadou si mai mult decat atat ii si reprezinta pe cei care le primesc. Ele pot aduce cateodata zambetul pe fata cuiva, iar in alte cazuri lacrimi de bucurie.

In concluzie, pentru cei care doresc sa faca astfel de cadouri celor dragi sau prietenilor, nu uitati ca atunci cand personalizati un tricou sa tineti, in special, cont de felul de a fi al celui care urmeaza sa il primeasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.