Mituri despre videochat

0

Dezvoltarea continua a videochat-ului, una dintre cele mai bine platite meserii din prezent, a dus, inevitabil, la o multime de mituri si idei preconcepute care planeaza in jurul acestui subiect.

Lipsa importanta de informatii si ignoranta au invaluit activitatea de videochat intr-o aura de scepticism care agita opinia publica.

Insa cate din prejudecatile legate de activitatea de adult streaming sunt adevarate si cate sunt false? In cele ce urmeaza vom patrunde dincolo de zvonuri si prejudecati, argumentand care sunt motivele pentru care majoritatea miturilor legate de acest tip de munca nu au un fundament real si, prin urmare, pot fi desfiintate cu usurinta:

Videochat-ul este ilegal

Multe persoane considera videochat-ul  ilegal. Total fals. Activitatea studiourilor de profil se desfasoara in cadru legal, respecta aceeasi legislatie ca orice alt tip de business, detine aceleasi aprobari, platind taxe si impozite catre institutiile statului.

Studiourile legale de videochat  lucreaza cu modelele doar pe baza unui contract individual de munca, asa cum se intampla si in cazul persoanelor care lucreaza in alte domenii.

In cadrul studioului nostru, oferim posiblilitatea de angajari videochat legale, modelele noastre beneficiind de toate formele legale existente pe piata.

Totodata, angajatele care prind vechime in firma pot beneficia de pachetul salarial ce include asigurari de sanatate si de pensie, avand dreptul inclusiv la concedii. In consecinta, totul este transparent si in conformitate cu normele in vigoare.

Videochat = prostitutie

Unul dintre cele mai intalnite si controversate mituri legate de munca in cadrul unui studio de videochat tine de moralitatea celor care aleg sa practice acest job. Perceptia generala asupra videochat-ului este ca acesta reprezinta acelasi lucru cu prostitutia, reprezentand, prin urmare, o activitate imorala.

Nimic mai fals! Videochat-ul nu are legatura cu prostitutia, intrucat activitatea se desfasoara intr-un spatiu virtual si nu implica apropierea fizica cu clientul.

Activitatea de videochat este 100% legala, spre deosebire de prostitutie, care este interzisa in Romania. In realitate, munca intr-un studio de videochat este perfect legala, modelele videochat angajate beneficiind din start de contract de munca, asa cum au si restul oamenilor care lucreaza in alte domenii.

Videochat-ul nu este confidential

O latura a nisei videochat-ului destul de controversata in randul mentalitatii colective tine de confidentialitatea acestui job.

Afla ca studiourile serioase care lucreaza cu site-urile de privat (high-line) din domeniu ce promovează doar videochatul de clasă, de lux, tin la confidentialitatea modelelor lor prin  securizarea programelor cu ajutorul carora are loc transmisia online.

De asemenea, informatiile tale personale nu vor fi facute cunoscute membrilor si poti restrictiona activitatea utilizatorilor din anumite tari  (modelelor le este chiar interzis sa isi dezvaluie identitatea reala si informatiile personale).

Mai mult decat atat, pentru a te bucura de confidentialitate maxima, pe cartea ta de munca nu va fi mentionat specificul acestui job, astfel ca nu vei intampina dificultati daca alegi sa te angajezi in alt domeniu pe viitor.

Programul este foarte strict

Nici acest mit nu are un fundament real. Modelele de videochat angajate in cadrul firmelor serioase pot beneficia de un program flexibil, care se stabileste in functie de disponibilitatea fiecareia dintre acestea.

Intr-o companie respectabila, angajatele nu lucreaza mai mult de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, acesta fiind, de altfel, programul standard pentru orice job.

Desigur, exista si posibilitatea ca modelele sa cumuleze orele de lucru in functie de nevoile personale. Totodata, programul in videochat se imparte in ture de zi sau de noapte, activitatea fiind aceeasi in ambele cazuri.

Poti lucra si cu program part – time, avand posibilitatea de a-ti personaliza programul in videochat, de a alege cum si cat lucrezi, lucru ce te poate ajuta sa te intretii si sa te ocupi in acelasi timp de alte lucruri care nu suporta amanare in viata personala, precum terminarea studiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.