Mobila si hote profesionale inox oferite de Cominox

346

Prezenta de mai bine de 10 ani pe piata romaneasca, fabrica de mobila din inox si hote profesionale Cominox reprezinta o alegere foarte inspirata pentru companiile care doresc sa achizitioneze piese de mobila profesionale de inox de calitate, conform standardelor actuale.

Mese profesionale, dulapuri, vestiare, etajere cu rafturi disponibile la comanda, chiuvete si spalatoare profesionale, hote din materiale inoxidabile, scari, balustrade, vitralii din inox si sticla, carucioare pentru domeniul HoReCa sau subcategorii ale industriei alimentare, alaturi de multe alte articole de mobila sau elemente de decoratiuni sunt puse la dispozitia clientilor Cominox.

In domeniul medical, pentru a mentine igiena si a preveni raspandirea bacteriilor si a microbilor in spitale, clinici sau farmacii, se utilizeaza articole de mobila speciale confectionate din aliaje inoxidabile.

Utilizand tehnologii ultramoderne si respectand standardele de protectie a muncii si de sanatate si securitate a lucratorilor, Cominox se mentie in topul celor mai apreciati producatori de mobila din inox din tara, furnizand cu profesionalism piese de mobilier profesionale, cu design specific domeniului de utilizare, alaturi de hote sau alte elemente de amenajari interioare sau exterioare.

Hote profesionale inox de la Cominox

Gama de hote profesinale inox oferita de compania Cominox este in permanenta perfectionata si imbogatita cu noi sortimente cu aplicatii variate, in industria alimentara si unitati de productie din diverse domenii. Astfel, compania produce hote profesionale pentru unitati de procesare a laptelui, a carnii, fabrici de chipsuri, biscuiti, bauturi racoritoare sau sucuri, pe langa restaurante, hoteluri sau unitati de catering.

Hote inox centrale sau de perete

Hotele profesionale de perete furnizate de Cominox sunt cubice sau de tip snack, putand fi confectionate la comanda in functie de cerintele clientilor. Prevazute cu unul sau mai multe filtre, disponibile impreuna cu toate tipurile de accesorii necesare montarii si functionarii lor, hotele profesionale furnizate de aceasta companie corespund standardelor de calitate din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.