Mobilier inox Horeca – restaurant si fast food – de la Cominox

467

Mobilierul de inox este o alegere comuna in domeniul Horeca, iar produsele specifice pentru restaurant si fast food sunt centrale in portofoliul de confectii metalice al Cominox.

Compania produce mobilier inox Horeca extrem de variat, cu articole specifice pentru restaurant, bar, catering, covrigarii, cofetarii, patiserii, pizerii, rotiserii, brutarii, macelarii si hypermerket-uri. Orice articol de mobilier specific Horeca ati cauta, sunt sanse extrem de mari sa il gasiti la Cominox.

Mobilier inox pentru restaurant

Chiar daca nu este vizibil din punctul de vedere al clientilor, existenta unui mobilier inox restaurant adecvat si de calitate este esential pentru orice restaurant care se respecta.

Pentru restaurant, Cominox pune la dispozitie mese de lucru profesionale simple si tip dulap, dulapuri de inox de pardoseala sau suspendate, rafturi si chiuvete cu spalator. Deasemenea, in functie de cerinte puteti vizita pagina dedicata mobilierului pentru bar.

Mobilier inox pentru fast food

O parte Horeca uneori neglijata, la Cominox gasiti mobilier inox fast food adecvat unei asemenea afaceri de orice dimensiuni ar fi ea.

Dulapurile, mesele, chiuvetele, rafturile sau vestiarele din oferta sunt extrem de solide, din cel mai bun otel inoxidabil, usor de instalat si curatat, imperative in ton cu eficienta atat de necesara modelului fast food de servire a clientilor.

Cominox este un nume de referinta pentru regiunea de sud-est a Europei in ceea ce priveste mobilierul de inox. Motivele acestei recunoasteri sunt investitiile importante realizate in design-ul, proiectarea, executia si instalarea mobilierului destinat uzului in industriile alimentara, medicala si Horeca. In plus, produsele si serviciile Cominox sunt in continua dezvoltare, astfel ca in ultimul timp resursele sale s-au concentrat pe oferirea de servicii de instalare profesionala pentru orice structura metalica de acest fel.

Astfel, daca aveti o afacere in domeniul Horeca – restaurant, bar sau fast food – apelati cu incredere la mobilierul de inox din oferta Cominox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.