Modul unic prin care sunt verificati angajatii companiei

439
Publicitate

clientul misterios din locatia vizataDe cele mai multe ori, diferitele firme ce au un personal destul de mare, incearca pe cat posbil, sa gaseasca acele probleme ce pot aparea in comunicarea dintre angajati cu clientul, insa, nu intotdeauna gasesc acele probleme interne. O sulutie vine din partea firmelor de mystery shopping, care impreuna cu clientul misterios pot verifica si raporta modul cum personalul se comporta si respecta acele reguli impuse.

Clientul misterios este cea mai importanta unealta a unei astfel de firme de mystery shopping. Cu ajutorul acestuia, pot urmari un scenariu foarte bine pus la punct dinainte, tocmai pentru a scoate la iveala diferitele inereguli. Clientul misterios se va comporta exact ca si un client normal ce va fi interesat de anumite produse sau servicii, cerand detalii sau urmarind un scop prestabilit, cat si modul cum angajatul ii ofera informatiile, rapiditatea cu care o face si amabilitatea acestuia.

Publicitate

Important in culegerea datelor de catre clientul misterios este faptul ca identitatea acestuia trebuie ascunsa, atat de angajati cat si de firma angajatoare, pentru a nu fi influentat de alti factori interni. Informatiile culese fiind din cele mai exacte si reale cu care firma de confrunta.

Beneficiile unui astfel de proiect intern

Dupa cum spuneam si mai sus, cel mai important beneficiu pentru care diferitele firme apeleaza la aceste servicii de mystery shopping este de verificare a personalului. Insa, cu ajutorul datelor culese de clientul misterios din locatia vizata, se pot trage si alte concluzii foarte imporante. De exemplu, se poate verifica impactul unui nou produs lansat pe piata si modul cum este prezentat de diferitii angajati.

La finalul proiectului se creaza acel raport, cu ajutorul datelor culese de clientul misterios. Aici, pot aparea acele nereguli cu privire la comunicarea dintre angajat client sau alte informatii foarte importante. In urma acestora, se pot trage concluzii si se pot implementa noi strategii mult mai eficiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.