Moduri interesante pentru a folosi baloanele cifre

cel.ro

Mai mult ca niciodata, baloanele tip folie sub forma de cifre sunt la mare cautare. Avand in vedere versatilitatea pe care o ofera baloanele cu aceasta forma, ele reprezinta modalitatea perfecta de a imbunatati locatia in care se petrece oric tip de eveniment. Indiferent daca aveti o petrecere de aniversare a varstei unui copil, un eveniment pentru a sarbatori aniversarea bunicului, un anumit numar de ani vechime intr-o relatie, pentru a sarbatori pensionarea unuia dintre colegii dumneavoastra sau vechimea in afaceri a unei firme, exista posibilitati nesfarsite. De fapt, puteti chiar sa comandati baloane personalizate, oferindu-va astfel si mai multe modalitati de a decora petrecerea organizata

Pentru a va oferi o idee mai buna cu privire la modul in care puteti include baloane tip folie sub forma de cifre in evenimentul urmator, luati in considerare urmatoarele variante:

  1. Numerele romane – In loc sa folosesti baloane traditionale pentru a decora un loc de intalnire pentru aniversarea a 25-a sau 50-a aniversare a nuntii, ia in considerare alegerea literelor care reprezinta cifre romane. Cu alte cuvinte, in sarbatoarea a 25 sau 50 de ani impreuna, ati putea avea baloane ponderate si afisate la invitatii de la masa de onoare ca XXV sau L. De asemenea, alegeti baloane de culoare argintie pentru aniversarea a 25 de ani de casnicie, care se stie ca este numita “nunta de argint” si baloane aurii pentru aniversarea a 50 de ani de casnicie, cunoscuta ca “nunta de aur”.
  2. Ziua de nastere a micului copil – pe masa de cadou de la petrecerea de nastere a fiului sau fiicei dumneavoastra, alegeti un balon in forma de cifra / numar care reprezinta varsta copilului. Apoi, adaugati mai multe baloane frumos umflate, baloane din latex sau cu heliu pentru a se potrivi decorului si in functie de sarbatorit/a: roz pentru fetite, albastru pentru baietei.
  3. Petrecere de nunta – In loc sa amplasezi numere standard pe mese asa cum se procedeaza de obicei la o nunta, atarna baloane umflate la fiecare masa cu numarul care ii corespunde acesteia. In acest fel, creati un efect vizual deosebit si in acelasi timp le veti usura munca oaspetilor de a-si gasi masa alocata, lor sau domnisoarelor de onoare in atributiile carora intra acest aspect.
  4. Petrecere de pensionare – Pentru a scoate in evidenta numarul de zile petrecute de colegul tau la serviciu, atarna baloane folie in spatele mesei principale. Pentru ceva mai special, puteti comanda si cateva baloane personalizate cu urarile de bine pe care doriti sa le faceti acestuia.
  5. Decor pentru tort – In loc de lumanari, flori sau artificiile traditionale ce insotesc tortul, comanda baloane mai mici in forma de numere. Le puteti plasa usor in partea superioara a tortului, facandu-l astfel sa ofere un adevarat spectacol.

Dupa cum vedeti din exemplele de mai sus, exista modalitati nesfarsite de a folosi baloanele folie sub forma de cifre si asta pentru orice tip de eveniment, formal sau unul casual. Ca bonus, odata ce petrecerea a ajuns la final, copiii pot lua acasa baloanele si se pot juca cu ele cateva saptamani, iar parintii pot chiar sa umfle iarasi baloanele si sa le utilizeze la o alta petrecere sau doar pentru ca cei mici sa se joace pentru o perioada si mai indelungata cu acestea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.