Monitoare LED, touch screen si monitoare LCD pe e-good.ro

560
Publicitate

Sute de modele de monitoare LED, alaturi de monitoare LCD si touch screen, fabricate cu tehnologii ultramoderne si avand functii speciale, asigurand o excelenta rezolutie a imaginii si cu design special, asteapta sa fie descoperite de dumneavoastra pe e-good.ro. Diverse vaiante tehnice pot fi alese pentru monitoarele touch screen de pe site, precum si pentru gama de monitoare LCD sau  monitoare LED.

Publicitate

 

Monitoare LED de inalta calitate,alaturi de cele LCD

Pentru sutele de modele prezentate pe site, preturile cresc de la 289 lei ajungand la 77799 lei pentru modelul LED Profesional Sharp PNL802B,un produs cu o rezolutie extraordinara si software integrat. Ca varianta de pret intermediara pentru categoria monitoare LED avem un monitor Sharp PNE702 de 70 inch, FullHD, HDMI cu pretul de 35999 lei, prevazut cu HDMI &VGA input si avand un contrast de 4000:1 si diagonala de 70 inch.

 

Monitoare touch screen pe e-good

Zeci de modele de monitoare touch screen sunt la dispozitia dumneavoastra, putand fi achizitionate de pe e-good.ro. Cel mai ieftin  monitor de acest tip nu depaseste cu mult suma de 1000 lei, insa pentru un produs de exceptie cum este monitorul ProLite TH7067MIS, cu diagonala de 69,5 inch, pretul va fi de 17597 Ron. Acest model este prevazut cu functie integrata EasiNote, ce va permite sa atasati note pe fisiere deschise direct de la o sursa USB sau de la o sursa interna. Ideal pentru a fi utilizat in corporatii sau in mediul educational, ProLite TH7067MIS este prevazut cu tehnologie Anti Glare de reducere a impactului luminii venite din alte directii, permitandu-va sa aveti in permanenta o imagine extrem de clara si de cea mai buna calitate de la acest monitor touch screen.

In ceea ce priveste monitoarele de tip LCD, cel mai scump produs din aceasta categorie costa 6408 lei, avand boxe integrate, rezolutia maxima de 1920×1080 si diagonala de 42 inch. Tot pe e-good este disponibil si un monitor LCD Full HD la pretul de 581 lei. Exista modele de monitoare LCD care pot fi montate pe perete.

Produse de firme de nivelul Acer, Asus, Fujitsu, Philips sau Samsung, monitoarele LCD, LED sau screen touch afisate pe magazinul online sunt prevazute cu aplicatii software integrate si corespund celor mai exigente cerinte. Atat pentru monitoare LED cat si referitor la gama de monitoare LCD si cea de monitoare touch screen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.