Motive care pot duce la defectarea unei baterii de laptop

392
Publicitate

O baterie de laptop Toshiba se poate strica din mai multe cauze, nu este numai o singura cauza posibila care poate sa duca la defectarea acesteia. Astfel, bateria se poate strica de la factori precum supraincalzirea, pana la lipsa ingrijirii acesteia.

De obicei, caldura in exces, in cazul in care nu ai la dispozitie un cooler sub laptop, poate duce la nefunctionarea corecta a accesoriilor de laptop. Astfel, daca bateria se supraincalzeste, atunci se vor crea probleme. 

Publicitate

Bateriile marca Toshiba, ca si cele Asus, HP ori Acer sunt din litiu ion. Ele sunt destul de sensibile in ceea ce priveste temperaturile ridicate, de aceea trebuie sa ai neaparat un cooler. Asta daca nu vrei ca durata ei de viata sa devina din ce in ce mai mica. Totodata, o baterie expusa la surse de caldura va avea o capacitate maxima din ce in ce mai scazuta. Asta inseamna ca va trebui sa tii laptopul din ce in ce mai mult timp la incarcat, ca sa nu ai probleme cu alimentarea acestuia si sa iti poti face cum trebuie treaba. Nu este un lucru tocmai placut, mai ales daca obisnuiesti sa calatoresti des. 

Cand ai nevoie de notebook si nu il poti folosi este o sursa continua de stres.

Ca sa ai un grad mic de risc la astfel de probleme, tine laptopul numai pe birou, nu este bine sa il tii, de exemplu, pe patura sau pe pat atunci cand lucrezi.

Ce masuri mai poti lua, ca bateria sa aiba viata lunga

De exemplu, nu tine incarcatorul in priza cand nu ai nevoie de notebook, pentru ca bateria de laptop Toshiba nu are nevoie de incarcare in acest timp. Mai poti sa scoti bateria atunci cand alimentezi laptopul direct de la priza. O idee buna este sa cumperi un laptop care are bateria undeva la margine, ca sa nu existe probleme cu supraincalzirea. Este mult mai indicat un  asemenea model de notebook. Ventilatia trebuie sa fie una foarte buna, este bine sa invesesti intr-un astfel de model. Trebuie sa acorzi o atentie sporita formatarii pe care o faci acumulatorului in momentul in care il folosesti pentru prima data. O baterie de laptop Toshiba are nevoie de o buna formatare, pentru ca acest lucru inseamna ca aceasta va fi una care va functiona foarte bine, pentru mai mult timp. De unde o poti cumpara? Idei sunt multe iar internetul abunda in oferte, poti alege baterii Toshiba de la laptop-direct sau de la marile locatii deja celebre gen emag, altex si multi altii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.