Motoare si pompe hidraulice Sunfab, numai la Lift Truck Utilaje

382

Astazi, numarul de motoare si pompe hidraulice vandute este de peste 40.000 de bucati pe an si Sunfab este un brand bine cunoscut peste tot in lume. Aproximativ 90% din productie este exportata in toata lumea. In Romania, compania suedeza Sunfab este reprezentata cu succes de Lift Truck Utilaje de peste zece ani.

Istoria Sunfab: De la schiuri, la motoare si pompe hidraulice

Compania Sunfab isi poate urmari istoria sa inapoi in timp la Sundins Fabriker, o afacere de familie, care a fost infiintata in 1925, de Eric Sundin si care, timp de mai multi ani, a produs cu succes schiuri.

Eric Sundin, impreuna cu Einar Frisk, fondeaza apoi Hydrauliska Industriaktiebolaget – Hiab, companie care a inventat prima macara hidraulica din lume, revolutionand modul de manipulare a incarcaturii in intreaga lume. Prima macara a fost construita in 1947 de HIAB, o companie separata.

In anii urmatori, dezvoltarea de produse a continuat si in curand a fost nevoie de o noua tehnologie pentru a oferi macarale cu performante mai mari. In 1952, Eric a format o noua companie, Sunfab, pentru dezvoltarea de produse hidraulice. Doi ani mai tarziu, a creat prima pompa cu piston hidraulic Sunfab pentru camioane.

In anii 1960, Sundins a fost unul dintre cei mai mari producatori de schiuri din lume. In plus, cererea a crescut in mod constant, atat la pompe hidraulice Sunfab, cat si la macarale Hiab. Era prea mult pentru o familie de a administra trei companii de succes, prin urmare, in 1965, Hiab a fost vandut unei societati de investitii. Cu toate acestea Eric Sundin a continuat sa lucreze la fabricile Sundin si sa dezvolte noi produse, pana cand a murit in 1975.

Astazi, Sunfab Hidraulica AB furnizeaza companiilor unele dintre cele mai sofisticate produse din lume in piata de nisa. Acestea indeplinesc cerinte de calitate stricte, de mediu si de siguranta, pentru a oferi solutii performante. Motoarele si pompele hidraulice sunt supuse testarii riguroase in propriile laboratoare si instalatii de testare in timpul productiei pentru a asigura o fiabilitate de neegalat in domeniu. Toate componentele de baza sunt produse inhouse, asigurandu-se astfel ca produsele se ridica la binecunoscuta si inalta lor performanta.

Daca esti in cautarea celor mai bune motoare si pompe hidraulice de pe piata, contacteaza un reprezentant Lift Truck Utilaje. Compania noastra este specializata in comercializarea si service-ul echipamentelor si utilajelor de ridicat mobile, dar si in vanzarea de accesorii corespunzatoare acestora. Personalul Lift Truck Utilaje detine foarte multa experienta in domeniu si iti sta la dispozitie pentru ca tu sa beneficiezi de solutia optima pentru afacerea ta!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.