MP IFMA, companie cu 55 de ani de experienta in domeniul ascensoarelor, ofera cele mai sigure lifturi de persoane

219

MP IFMA, companie care ofera clientilor sai solutii eficiente pentru deplasarea oamenilor si a bunurilor in interiorul cladirilor sau in diverse alte spatii urbane, pune la dispozitie o gama foarte variata de lifturi, de la ascensoare de persoane, marfuri, pana la lifturi pentru spitale, elevatoare auto, scari si trotuare rulante.

 

Intrucat isi doreste sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte, MP IFMA proiecteaza si construieste 6 modele diferite de lifturi de persoane, fiecare avand anumite caracteristici utile.

 

MP GO! Evolution, ascensor electric MRL (fara camera de masini) – Gandit sa reduca impactul asupra mediului si sa poata transporta intre 4 si 21 de persoane, modelul de lifturi MP GO! Evolution reprezinta ascensorul cu cel mai inalt nivel de eficienta energetica. Este foarte potrivit pentru spitale, birouri, cladiri publice sau cladiri rezidentiale.

 

MP FLEX, ascensor electric MRL – Acest tip de lifturi de persoane numit MP FLEX este gandit in asa fel incat sa se adapteze spatiului disponibil si poate transporta intre 2 si 8 persoane.

 

MP MEGA, ascensoare cu cabine de mare capacitate – Pentru transportul multor persoane in acelasi timp, compania MP IFMA dispune de lifturi MP MEGA care pot transporta intre 26 si 86 de persoane. Acest tip de lift reprezinta solutia ideala pentru cladirile care au nevoie de ascensoare spatioase, puternice si rezistente.

 

MP H, ascensoare hidraulice – Clientii care au nevoie de lifturi pentru inaltimi mici si trafic scazut sau mediu sunt sfatuiti sa se orienteze catre modelul MP H, cel care poate transporta intre 2 si 86 de persoane.

 

MP V, ascensor electric cu camera de masini – Acolo unde exista o camera tehnica pentru lift se poate folosi cu succes clasicul model MP V, un ascensor fiabil, eficient si economic.

 

MP MOBI, ascensor-platforma, viteza 0.15 m/s – Pentru casele unifamiliale, compania MP IFMA dispune de ascensoare MP MOBI. Acestea sunt adaptabile la folosirea atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirii si se pot monta fara sa necesite spatii speciale.

 

Toate modelele de ascensoare ofera utilizatorilor siguranta si confort datorita tehnologiei de ultima generatie pe care se bazeaza, precum si eficienta si rapiditate. MP IFMA isi respecta toate promisiunile si isi ghideaza fiecare actiune dupa valori morale de exceptie: excelenta, apropiere de client, inovatie, siguranta si integritate.

 

Informatii suplimentare despre MP IFMA si despre produsele si serviciile puse la dispozitie gasiti pe site-ul oficial al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.