Multifleet – aplicatia revolutionara care te ajuta sa reduci cheltuielile inutile din compania ta

336

Administrarea unei companii, fie ea mare sau mica este departe de a fi o sarcina usoara in conditiile in care administratorii adesea se vad nevoiti sa ia decizii care mai de care mai importante, astfel incat companiile pe care le conduc sa evolueze. Lumea in care traim evolueaza intr-un ritm destul de alert pe mai toate planurile si chiar daca lucrurile ar trebui sa devina mai usoare in ceea ce priveste administrarea unor companii, in realitate acestea devin din ce in ce mai complicate. In acest sens, companiile care ofera servicii de transport sau cele care isi livreaza produsele prin intermediul masinilor proprii se pot bucura astazi de aplicatii de-a dreptul revolutionare care le permit o administrare a flotei de masini mult mai eficienta.

Una dintre aceste aplicatii este Multifleet, aplicatie care a inregistrat un succes formidabil inca de la lansarea sa pe piata. Spre deosebire de alte aplicatii asemenatoare, Multifleet este o aplicatie care a reusit sa aduca clientilor toate functiile necesare unei admnistrari eficiente a flotei de masini dar care totodata va poate ajuta si sa reduceti numarul cheltuielilor inutile generate de catre soferii indisciplinati. Iata asadar cateva dintre cele mai importante beneficii ale utilizarii unei astfel de aplicatii in cadrul companiei tale.

Reduci numarul cheltuielilor inutile.

Cel mai important avantaj al utilizarii unei astfel de aplicatii este dat in genere de faptul ca aceasta ii ajuta pe administratorii de companii sa reduca considerabil numarul cheltuielilor inutile, generate de catre soferii indisciplinati, care se abat de la regulile de circulatie sau de la regulamentul impus de catre companie. Prin utilizarea aplicatiei, in momentul in care unul dintre soferi decide sa nu respecte diverse reguli de circulatie, sau intarzie nemotivat cu livrarea unui colet, aplicatia in cauza va emite alerte aferente neregulii produse. Astfel, in conditiile in care soferii pot fi monitorizati, numarul abaterilor va scadea considerabil, deci si numarul cheltuielilor complet inutile va scadea necontenit.

Reduci cheltuielile aferente combustibilului.

Combustibilul este o resursa esentiala dar si costisitoare, astfel ca un bun management al acestuia este un lucru foarte important atunci cand vrem sa economisim cat mai mult cu putinta la acest capitol. Nu de putine ori soferii stationeaza fara un motiv anume cu motorul pornit sau se abat de la rutele prestabilite, astfel ca putem vorbi despre un consum de combustibil crescut. Prin implementarea aplicatiei Multifleet, veti avea mereu la dispozitie informatii vitale despre data si locul in care s-a efectuat o alimentare, precum si timpul in care un autovehicul ramane cu motorul pornit, fara ca soferul sa aiba un motiv intemeiat.

Analizezi in mod detaliat cheltuielile.

Prin intermediul aplicatiei, vei avea posibilitatea de a analiza si evidentia cheltuielile generate fie in mod global, fie in mod individual, pe fiecare autovehicul in parte. In conditiile date, veti sti cu exactitate care dintre autovehicule este cel mai potrivit pentru compania dumneavoastra din punct de vedere economic.

Multifleet este o aplicatie de monitorizare a flotei de masini care dispune de numeroase functii si alerte menite sa vina in sprijinul administratorilor de companie care isi doresc o reducere a costurilor inutile din cadrul companiei.

multifleet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.