NOU! Lectii de echitatie in Bucuresti la Western Dream

268

Oricine are nevoie de momente de relaxare, dar uneori este dificil sa te odihnesti intr-un mediu zgomotos si obositor precum sunt marile orase. Daca iti cauti un nou mod de petrecere a timpului liber si vrei sa faci echitatie in Bucuresti, te asteptam la Western Dream.

Clubul de echitatie in Bucuresti Western Dream te invita la relaxare

Western Dream este un club de echitatie in Bucuresti unde instructorii si antrenorii de aici te vor invata ca echitatia nu inseamna numai calarie, ci este mai mult de atat. Echitatia este arta de a conduce in mod corect un cal in orice circumstante si pe orice drum. In plus, tot aici vei invata ce inseamna sa construiesti si sa apreciezi relatia pe care o vei dezvolta cu calul tau. Pentru ca echitatia nu se poate fara o relatie solida de comunicare intre cal si calaret, iar tu va trebui sa inveti ca exista interdependenta intre cei doi participanti la calarie, si nu o relatie de superioritate-inferioritate.

Poti invata echitatie in Bucuresti

Daca nu stii sa calaresti sau cum sa te porti in apropierea cailor, nu e nicio problema. Aici, la Western Dream beneficiezi de lectii de echitatie in Bucuresti atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. O sedinta de calarie de 30 de minute pentru incepatori costa 40 de lei, iar una de 40 de minute costa 60 de lei. Poti beneficia si de lectii de calarie pentru avansati; o sedinta de echitatie in Bucuresti la Western Dream pentru avansati costa intre 50 si 70 de lei. Iar daca iti faci un abonament de 10 sedinte, beneficiezi de inca o sedinta gratis.

Pe langa lectiile de calarie, la Western Dream ai la dispozitie si alte metode de divertisment prin calarie. Poti opta pentru tir cu arcul calare, pentru acrobatii calare, pentru sarituri peste obstacole si chiar pentru cursuri de pictura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.