NOU!! Lectii de echitatie in Bucuresti!!

244

Echitatia adevarata este o forma de art ace implica comunicarea subtila dintre un om si un cal. Niste lectii de echitatie eficiente sunt cele care il fac pe calaret sa-si cunoasca foarte bine animalul, atat in interiorul sau, cat si in afara lui. Omul trebuie sa fie capabil sa cunoasca si sa citeasca limbajul corpului animalului pentru a intelege exact atunci cand calul este fricos, furios sau confuz. Un alt luru important in echitatie este increderea. Acesta este adesea un proces dificil, datorita neincrederii si temerii calului fata de om.

Ce invatam atunci cand luam lectii de echitatie la Western Dream?

Principalul obiectiv al unei lectii de echitatie in Bucuresti la Western Dream este acela de a obtine rezultate bune si dorite prin utilizarea echilibrului, mainilor si picioarelor. Calaretul trebuie sa interefereze cat mai putin posibil, prin miscari naturale date de cal, dar trebuie sa fie si destul de dur incat animalul sa ii asculte comenzile. Nu forta este ingredientul principal, ci persuasiunea blanda.

Centrul de greutate al cailor se schimba odata cu miscarile sale. Calaretul trebuie sa aiba un loc sigur, dar trebuie sa fie capabil sa isi transfere greutatea lui atunci cand este necesar. Mainile calaretului ar trebui sa fie sensibile si usoare si ar trebui sa se smiste dupa cum isi misca calul capul. Calaretul trebuie sa isi utilizeze picioarele in mod eficient.

Unde putem lua lectii de echitatie in stil western in Bucuresti?

In ultimul deceniu, un “nou” stil de echitatie a devenit popular. Este vorba despre echitatia in stil western. La Western Dream poti lua lectii de echitatie in stil western chiar aici in Bucuresti, la cele mai mici preturi si cu cei mai buni instructor. Multi calareti de succes de-a lungul istoriei au recurs la aceste metode. Acest stil apeleaza la instinctele naturale ale calului si ii incurajeaza pe calareti sa comunice cu armasarii lor ca de la cal la cal.

In acest tip de calarie, participantii la anumite lectii de echitatie de la Western Dream sunt incurajati sa intre in contact cu calaretii lor, prin recompense si consolidare, si nu prin teama si durere. Calul invata sa isi vada calaretul ca pe un partener si nu ca pe un dusman. Dupa cateva lectii de echitatie luate in Bucuresti la Western Dream, calul si calaretul dezvolta un mare respect unul pentru altul si teama naturala a animalului pentru om dispare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.