O gama diversa de cantare pe cantar.ro

295

Magazinul ofera o gama variata de produse tocmai din dorinta de a putea acoperi toate cererile clientilor, imbunatatindu-si in permanenta oferta in functie de feedback-ul primit de la acestia. La momentul actual, magazinul online este unul de top in acest domeniu, produsele si serviciile oferite de catre acesta fiind de cea mai inalta calitate. Toti cei interesati pot gasi aici informatii complete despre toate tipurile de cantare.

Produse comercializate de cantar.ro

Cantar Prod pune accentul pe oferirea unei game largi de produse destinate tuturor tipurilor de potentiali clienti, de la companiile ce activeaza in industria alimentara pana la cele care utilizeaza cantarele industriale de tip platforme sau macarale.

1. Cantare macara – aceste tipuri de cantare au o gama variata de aplicatii, de la cantarirea animalelor vii pana la cantarirea diverselor alimente sau materiale care necesita cantarire suspendata cu ajutorul carligelor.

2. Cantare platforma – aceste tipuri de cantare sunt impartite in doua grupe, cantarele comerciale folosite la greutati cuprinse intre 30 si 600 kg si cantarele industriale folosite pentru greutati cuprinse intre 100 si 3.000 de kg.

3. Cantare paleti – cantarele din aceasta categorie sunt destinate marfurilor deja ambalate pe paleti, fiind foarte usor de utilizat datorita rotilor si a manerului cu ajutorul carora se pot muta dintr-un loc in altul.

4. Cantare verificare greutati – destinate celor care comercializeaza marfuri cu greutati cuprinse intre 3 si 15 kg.

Toate produsele comercializate de magazinul online beneficiaza de verificarea metrologica, aceasta fiind inclusa in pret. In acest fel, cumparatorul este scutit de timp pierdut si costuri suplimentare necesare pentru a autentifica, din punct de vedere legal, functionarea corecta a produsului cumparat, dar are si posibilitatea de a alege exact tipul de cantar dorit dintre numeroasele oferte disponibile pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.