O sănătate mai bună prin metode naturale

271

Clinica medicală Steaua Divină cu sedii in București și Brașov vă pune la dispoziție atât metode moderne de analiză a stării de sănătate, cât și cunoștințe medicale milenare ayurvedice.

steaua divina

Printre serviciile medicale oferite de centrul naturist Steaua Divină se numără și efectuarea de analize pentru diagnosticarea stării de sănătate prin biorezonanță. Consultația de biorezonanta oferită de medicii noștrii specialiști include consultarea pacientului, stabilirea unui tratament, dar și alte măsuri ce pot ajuta starea de vindecare. La cabinetele nostre folosim aparate ultra-moderne de biorezonanță Metatron NLS. Prin biorezonanță se examinează aria energo-informațională cu ajutorul unei aparaturi electronice sub formă de cască conectată la un calculator cu soft performant.

Alte servicii medicale realizate la cabinetele medicale Steaua Divină includ sedințele de acupunctura pentru reducerea durerilor sau vindecarea diverselor afectiuni. Deși unii s-ar aștepta ca ședințele de acupunctură să fie dureroase, în realitate ele sunt foarte relaxante pentru că ajută la echilibrarea curgerii energiilor prin meridiane. Disciplina medicala a acupuncturii provine tocmai din China antică și presupune dinamizarea unor puncte focar situate pe meridianele energetice ale corpului uman prin înțeparea acestora cu un ac steril. Acest procedeu are ca efect echilibrarea sistemului enrgetic și restabilirea stării de sănătate.

Tot în cadrul clinicii naturiste Steaua Divină se realizează și tratamente de vindecare prin reflexoterapie care înseamnă apăsarea anumitor puncte focar situate pe talpa piciorului, în palmă sau pe ureche. Aceste puncte reflexogene au ca corespondent anumite organe, glande sau părți ale corpului uman. Atunci când apelați la reflexoterapie puteți beneficia de această metodă terapeutică pentru a dobândi o stare mai bună de relaxare sau pentru vindecare trupească ori sufletească. Unul dintre cele mai cunoscute efecte ale reflexoterapiei este detoxifierea organismului. Se mai pot folosi în cazul acestei terapii și uleiuri de masaj naturale.

Vă așteptăm cu drag în cadrul centrului medical Steaua Divină pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate prin metode naturiste. Vă recomandăm să vă programați în prealabil la unul dintre medicii noștrii specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.