Oamenii de la… Ganesha

550
Publicitate

Salut tuturor! Lucrez la departamentul de marketing al unei firme din Bucuresti si vreau sa va relatez o experienta inedita avuta in urma cu o saptamana.
Seful meu m-a pus sa ma ocup de achizitia rapida a cateva mii de flyere (sau fluturasi, cum li se mai spune) pentru un eveniment ce urma sa aiba loc in week-end. Fiind timpul destul de scurt, eram oarecum presat si aveam emotii daca o sa reusesc sau nu sa ma incadrez in deadline, mai ales ca nu aveam nimic pregatit pentru acesti fluturasi.
Am cautat pe internet si am reusit sa gasesc cateva tipografii pentru materiale publicitare, insa doar una singura (tipografia Ganesha se numea) mi-a promis ca poate rezolva totul in 48 de ore: designul, machetarea, tiparirea, deci tot lantul de operatiuni necesare realizarii unei lucrari tipografice, de la grafica la finisare. Evident ca am batut palma cu ei. Am intrebat cum ajung la sediul lor, dar mi-au spus ca pot sa comand si online pentru a castiga timp pretios. M-am bucurat, dar nu pentru mult timp, pentru ca seful meu intra din nou in birou si imi spune ca planul s-a schimbat, iar aceste pliante trebuie sa fie gata nu in week-end, ci pana maine! Am incremenit.
fluturasi, pliante, flyere          Am pus din nou mana pe telefon si am sunat inapoi la aceasta tipografie , intreband daca ar putea sa execute lucrarea mai rapid. Au spus DA! Pot sa finalizeze lucrarea in regim de urgenta chiar si in 24 de ore. Tocmai se lucra la design-ul pliantelor, iar in timpul noptii le vor baga la tipar. Oamenii acestia chiar sunt minunati! Ei lucrau 24/24, in trei schimburi, pentru a putea onora toate comenzile clientilor.
A doua zi am sunat iar la tipografie pentru ca sa ma interesez de stadiul lucrarii. Era gata! Am intrebat unde sa merg sa ridic flyerele, iar ei mi-au spus ca nu este necesar, pentru ca soferul lor le va aduce direct la sediul nostru in scurt timp. La asta chiar nu ma mai asteptam! Nu va zic ce bucuros a fost seful meu cand a vazut ce repede am rezolvat. Iar aceste pliante chiar aratau excelent, tiparite color pe hartie de calitate, cu o grafica deosebita.
Aceasta experienta mi-a amintit titlul unei reclame de acum cativa ani: Oamenii de la Minolta. Mi-am dat seama cata importanta aveau resursele umane in cadrul acelei companii japoneze, cat de important este sa ai oameni bine pregatiti, profesionisti, determinati. Aceasta este calea catre succes a marilor companii.
Voi cunoasteti si alte companii care v-au impresionat prin rapiditatea, promptitudinea si seriozitatea de care au dat dovada? Daca da, va rog sa scrieti la comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.