Odat.ro – tot ce ai nevoie pentru permisul auto

487
Publicitate

In cazul pregatirii teoretice lucrurile stau putin altfel si tin mai mult de capacitatea cursantului de a acumula informatie. Este bine cunoscut faptul ca orele de pregatire teoretica din cadrul cursurilor scolilor de soferi nu sunt indeajuns pentru a trece examenul fara emotii, acesta fiind principalul motiv pentru care se recomanda pregatirea suplimentara in confortul caminului propriu pe site-uri de specialitate asa cum este si www.ODAT.ro.

www.ODAT.ro este un site complex, conceput si realizat in functie de feedback-ul primit de la vizitatori, care ofera acestora tot ceea ce au nevoie in legatura cu permisele de conducere :

Publicitate

1. Informatii legislative. Pe site se gaseste Codul Rutier actualizat la zi dar si informatii referitoare la alte aspecte legate de circulatia rutiera cum ar fi propuneri de modificare a legislatiei specifice sau stiri de ultima ora din acest domeniu. Toate aceste informatii suplimentare sunt prezentate sub forma de articole bine documentate si in conformitate cu realitatea.

2. Chestionarele DRPCIVwww.ODAT.ro ofera tuturor celor interesati de o mai buna pregatire teoretica o aplicatie care simuleaza intocmai conditiile de examen. In acest sens, chestionarele puse la dispozitie de catre site sunt cele oficiale folosite de autoritati in timpul examenelor, singura diferenta dintre acestea fiind ordinea de succedere a intrebarilor. Aplicatia are doua scopuri finale: ridicarea nivelului de pregatire a celor ce urmeaza sa sustina examenul teoretic si eliminarea stresului din timpul examenului prin obisnuirea candidatilor cu metoda de examen.

3. Informatii despre actele necesare ridicarii permisului de conducere sau preschimbarii acestuia. Aceste informatii sunt puse la dispozitia utilizatorilor din dorinta de a reduce la minim timpul pierdut de catre acestia cu intocmirea dosarelor de ridicare sau preschimbare a permiselor.

4. Informatii despre scolile de soferi si instructorii acestora. www.ODAT.ro a adunat, selectat si postat informatii despre scoli de soferi si instructori auto autorizati din fiecare judet in parte, iar lista este deschisa in continuare. Toata aceasta informatie este bine structurata si prezentata pe site astfel incat un locuitor al capitalei spre exemplu, sa nu fie nevoit sa caute o scoala de soferi sau un instructor auto printre scolie din toata tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.