Oferta spatii comerciale de vanzare, site-ul de anunturi imobiliare Regatta.ro

361

Daca sunteti in cautarea de spatii comerciale puse la vanzare, puteti consulta oferta generoasa publicata pe site-ul Regatta, agentie imobiliara cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil din Bucuresti.

Studiind oferta de spatii comerciale de vanzare prezenta pe website si pentru ca Regatta selecteaza doar anunturi ce promoveaza spatii  high-end, puteti estima fiabilitatea financiara a viziunii dumneavoastra de business cu realitatile pietii imobiliare.

Spatii comerciale de vanzare pe site-ul de anunturi imobiliare Regatta.ro

Deoarece succesul duce la succes, spatiile comerciale puse la vanzare pe site-ul de anunturi imobiliare Regatta.ro reprezinta ca potential, pozitionare si pret, tot ce are mai bun de oferit capitala in acest sens.

Deasemenea, pe langa consultarea de anunturi deja postate, puteti inscrie proprietatile dumneavoastra in baza de anunturi administrata de compania Regatta. In prezent, oferta valabila pe site cuprinde peste 75 de anunturi, cu spatii ce pot ajunge ca suprafata si la 2500 de metri patrati, aflate preponderent in zona ultracentrala a Bucurestiului, regiune ce aconteaza mai mult de doua treimi din anunturi.

Oferta spatiilor de vanzare este completata de cea a celor de inchiriat. Acestea din urma au o sectiune proprie dedicata in cadrul structurii site-ului Regatta.ro, iar oferta de inchiriere este sensibil mai bogata decat cea de vanzare.

Agentia Regatta Imobiliare reprezinta varful specialistilor in imobiliare din Bucuresti. Aceasta a fost infiintata in anul 1993 si ofera o gama larga de servicii in afara celor de consultanta si intermediere. Excelenta activitatii depuse de la Regatta Imobiliare a fost recunoscuta in anul 2006 de distinctia “Marca romaneasca de succes in piata imobiliara romaneasca”.

Site-ul de anunturi imobiliare Regatta.ro beneficiaza de cea mai buna optimizare, iar oferta de spatii comerciale de vanzare este update-ata in permanenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.