Oferte de angajari videochat in Bucuresti fara compromisuri!

0

Videochatul, desi este o meserie extrem de profitabila, se confrunta cu tot felul de preconceptii si mituri negative care circula fie prin mass media, fie in randul populatiei. Acest lucru este cauzat, in mare parte, de faptul ca pe piata exista, din pacate, si companii ilegale in acest domeniu. Spre exemplu, multe oferte de angajari videochat in Bucuresti, care mai de care mai pompoase, sunt in realitate false! Astfel, modelele, fie femei sau barbati, pot suferi daune morale, facand anumite compromisuri pentru a duce o viata mai buna.

Dar asta nu inseamna ca toate ofertele de angajari videochat Bucuresti sunt false! Iata cateva dintre acestea 100% legale, unde activitatea se desfasoara cu multa seriozitate si transparenta, la fel ca la orice alt job:

Angajari videochat Bucuresti Studio 20 Victoriei

Facand parte din franciza Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, aceasta locatie de top situata chiar in Piata Victoriei ofera conditii ireprosabile: 20 de spatii de lucru generoase (dormitoare romantice, biblioteci, birouri, bucatarie, dus, spatii de relaxare etc, toate pregatite pentru streaming); training-uri de specialitate gratuite; aparatura de ultima generatie; trafic imens pe site-urile de specialitate etc.

Angajari videochat Bucuresti Studio20 Unirii

Situat in inima orasului, acest studio din Bucuresti este un alt etalon din franciza Studio 20. Exclusivista locatie are 35 de camere tematice unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare, cafenea, restaurant, sala de masaj si jacuzzi. In aceasta locatie, modelele incepatoare beneficiaza gratuit de cursuri de limba engleza si cultura generala, precum si lectii de styling.

Angajari videochat Bucuresti Studio20 Double D Grozavesti

Manageriat chiar de doua dintre modelele de top de la Studio 20, Raquelle Diva si Devious Angel, acest studio parte a retelei Studio 20 este locul perfect unde modelele incepatoare pot deprinde tainele meseriei direct de la profesionisti.

Angajari videochat Bucuresti Studio 20 Men

Situat in zona Garii de Nord, acest studio dedicat exclusiv modelelor de sex masculin ofera aceleasi standarde si conditii de inalta calitate, incluzand chiar si o sala de gimnastica.

Cat despre compromisuri, la Studio 20 nu se pune problema de asa ceva! Toate modelele, feminine sau masculine, semneaza inca din prima lor zi de activitate un contract ferm de artist-interpret. Acest lucru garanteaza legalitatea activitatii desfasurate si implicit a veniturilor incasate, care pot ajunge pana la 10.000 de dolari pe luna. Angajarea modelelor minore cu acte false si plata acestora prin modalitati precum firme offshore reprezinta o activitate pe care Studio o dezaproba total, spre deosebire de alte studiouri. In ceea ce priveste veniturile incasate de modele, acestea beneficiaza de un comision standard echitabil de 50% din incasarile totale. Comisionul poate fi insa suplimentat pana la 65% prin diferite bonusuri.

Iar pentru ca ofertele de angajari videochat Bucuresti propuse de Studio 20 nu te obliga la niciun compromis, dupa minim 6 luni petrecute aici poti accesa credite fara dobanda direct de la angajator, fara comision sau dobanda! Pe deasupra, tu decizi daca doresti sa practici videochatul adult sau non adult, daca preferi sa iti pastrezi secreta identitatea sau sa devii un adevarat nume in industria de divertisment pentru adulti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.