Oferte de inchiriere depozit sau hala industriala prin compania Regatta Imobiliare

272

Este necesar ca orice depozit sau hala cu utilizare industriala din Bucuresti oferite spre inchiriere sa permita desfasurarea in conditii optime a activitatilor fiecarei companii care utilizeaza aceste spatii. Deschiderea catre sosele si artere mari, facilitati de genul alimentarii cu apa sau curent electric, constructii spatioase si cai de acces spre hala cu diverse mijloace de transport sunt conditii absolut necesare pentru inchiriere. Respectivul depozit trebuie sa fie aerisit si incalzit in mod corespunzator, iar compania Regatta Imobiliare prezinta oferte variate de hala industriala cu facilitati diverse.

 

De exemplu, o hala propusa pentru inchiriere in zona Bucuresti Est este disponibila pentru marile companii pentru suma de 3,5 euro/mp/luna, fiind o alegere inspirata pentru activitatea industriala a viitorului investitor. Proprietati imobiliare de tipul unui spatiu de inchiriat din zona Militari – Carrefour pot fi utilizate pentru a dezvolta o ramura industriala de succes, aceasta hala avand pretul de 4 euro/mp, conform site-ului Regatta.

 

In cazul halelor industriale, cresterea sectorului de inchiriere este data de relocari ale companiilor catre un spatiu de dimensiuni mai mari, iar consultantii Regatta au selectat bunuri imobiliare care dispun de toate facilitatile necesare unei firme de top. Pentru o hala industriala din Chitila, preturile pot urca pana la suma de 15000 euro/luna, acest spatiu modern oferind posibilitatea de a fi folosit ca depozit. De exemplu, locatia de exceptie si spatiile mari ar putea permite utilizarea acestei hale pentru stocarea unor cantitati mari de produse farmaceutice. Totodata, detaliile constructive de care beneficiaza aceasta hala industriala vor asigura o aerisire adecvata in depozit, acesta fiind un motiv in plus pentru a alege acest spatiu propus pentru inchiriere prin compania de intermedieri imobiliare.

 

Ocazie de inchiriere depozit sau hala industriala prin compania Regatta Imobiliare

Ofertele de inchiriere depozit sau hala industriala prin compania Regatta Imobiliare includ, de asemenea, un spatiu situat pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, avand o suprafata utila de 1318 mp. La pretul de 3 euro/mp, specialistii agentiei propun o hala de 1980 mp situata in zona Magurele, punand la dispozitie o platforma betonata si spatii de birouri.

Tot prin compania Regatta Imobiliare, companiile si firmele de top vor putea sa opteze pentru un depozit din nordul orasului, adus in atentia clientilor Regatta prin intermediul performantei sale pagini web. Compania a selectat aceasta hala cu destinatie industriala din Otopeni datorita accesului facil pe care aceasta proprietate il ofera catre linia de cale ferata Otopeni-Mogosoaia, dar si catre Soseaua de Centura.

Acum posibila prin compania Regatta, aceasta oferta de inchiriere depozit sau hala industriala cuprinde, in acelasi timp, un spatiu cu destinatie industriala din zona de Nord-Est a capitalei, disponibil pentru 7500 euro/luna.

 

Daca doriti sa inchiriati o hala industriala prin compania Regatta Imobiliare, putei gasi pe site-ul acestei agentii de top oferte pentru spatii de tip depozit propuse de consultantii firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.