Oglinda Audi A4 furata

296

Din pacate, saptamana trecuta mi-a fost furata oglinda Audi A4 de la portiere din stanga a masinii. De aceea, acum trebuie sa cumpar o oglinda Audi A4 noua.

Vreau sa cumpar o oglinda Audi moderna

Stiu ca o oglinda Audi A4 se gaseste in diferite modele, in functie de sticla din care este confectionata. De aceea, vreau sa cumpar un model mai bun decat cel care mi-a fost furat, si anume o oglinda care sa nu mai inghete pe timpul iernii. Mai ales ca mai este putin pana cand temperaturile scazute de pe timpul noptii vor face sa inghete oglinda. 

Chiar nu vreau sa mai curat gheata de pe suprafata oglinzii Audi, de aceea trebuie sa cumpar o astfel de oglinda noua si pentru portiere din partea dreapta a masinii mele.

Pot apela si la foliile de dezaburire a oglinzii, insa nu stiu prea bine cum functioneaza.

Preturile sunt in functie de model

Preturile pentru o oglinda A4 difera in functie de producatorul acesteia, din cate stiu, dar si de locul din care le cumperi. De exemplu, daca vrei una mai ieftina cred ca este cel mai bine sa o achizitionezi direct din Germania. Cred ca aici o oglinda Audi A4 are cel mai bun pret din cate exista pe piata, insa trebuie sa ma interesez bine referitor la acest aspect.

 

Totodata, poti cumpara astfel de oglinzi Audi A4 si second hand, de pe internet sau de la orice targ de masini. Acestea provin, de regula, din dezmembrari auto. Stiu ca poti apela cu incredere la o astfel de varianta, pentru ca sunt piese bine verificate inainte de a fi scoase la vanzare.

Daca nu vrei sa cumperi o oglinda Audi, sa stii ca poti lua doar sticla, pe care o poti monta in carcasa. Sticla este disponibila atat pentru oglinzile din partea stanga a masinii tale, cat si pentru cele situate in partea dreapta a autoturismului. Este mai bine sa cumperi doar sticla, pentru ca astfel vei economisi o suma importanta de bani si poti sa cumperi si alte piese auto noi pentru masina ta Audi A4. Masinile Audi sunt una dintre cele mai puternice marci existente pe piata, fiind fabricate in Germania.

Audi_A4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.