Oportunitati pentru hale de inchiriat si vanzare in Bucuresti: Regatta va ajuta sa gasiti o solutie

554
Publicitate

Daca va aflati intr-un proces de cautare a unor hale de inchiriat sau sunteti interesati de vanzarea unor hale, aveti oportunitatea de a alege una dintre variantele propuse de catre agentii imobiliari ai companiei Regatta.

Pe baza cresterii constante a cererii de hale din ultimii ani, incepand cu 2012 si continuand in 2016, conform estimarilor realizate asupra primului semestru din acest an, specialistii de la Regatta indica modul in care ar trebui selectate ofertele de vanzare sau inchiriere a spatiilor industriale respective.

Publicitate

 

Oferta de hale de vanzare vazuta prin perspectiva companiei imobiliare Regatta

Avand in vedere criteriile ce trebuie indeplinite de spatiile industriale propuse spre vanzare sau inchiriere, care includ accesul la utilitatile necesare la nivel industrial, acces facil cu mijloacele de transport in comun si cu alte tipuri de mijloace de transport, posibilitatea de a amenaja zone de birouri in incinta respectiva, specialistii Regatta va vor indruma spre alegerea optima.

Gama de oferte este foarte variata, tinand cont de cele aproximativ 100 de hale de vanzare puse la dispozitie de catre agentia Regatta. Totodata, in jur de 140 de spatii industriale sunt destinate inchirierii in diverse zone din Bucuresti.

Pretul unei hale de vanzare variaza in functie de accesul la arterele principale si la liniile de cale ferata, amenajarile si facilitatile oferite, accesul la utilitati, localizarea halei respective, precum si pe baza multor altor criterii cu privire la functionalitatea si calitatea constructiei halei respective. Intervalul de preturi corespunzand vanzarii halelor se intinde intre 180.000 euro si 9.780.000 euro. De pilda, pretul unei hale industriale din zona Bragadiru, cu suprafata utila de 20.000 mp si suprafata terenului de 40.000 mp, avand toate dotarile necesare, poate ajunge la 6.500.000 euro, tinand cont de existenta unor amenajari si facilitati cum ar fi: posibilitatea de a amenaja birouri si anexe in interiorul depozitului, utilitati dsiponibile (gaze naturale etc, instalatii electrice), grupuri sanitare si anexe, paza, acces si parcare tir, sistem de hidranti, sistem de sprinklere si trape de fum.
In vederea inchirierii halelor industriale, pretul propus de Regatta variaza intre 2 euro/mp si 6 euro/mp, un spatiu industrial din zona Magurele fiind propus pentru inchiriere la un pret de 3,5 euro, beneficiind de dock-uri incarcare/descarcare (rampe ajustabile), luminatoare si ventilatoare cu detectoare de fum, sistem de incalzire prin centrala proprie, camere de supraveghere video cu circuit inchis si paza 24 de ore.

In sprijinul tendintei actuale de crestere a cererii de inchiriat si vanzare de hale industriale, compania Regatta Imobiliare va ofera o gama larga de propuneri, in zone de mare accesibilitate si cu amenajari la standarde de ultima generatie, avand in vedere obtinerea unui pret optim pentru investitia dumneavoastra. Atat cele mai avantajoase oferte pentru hale de inchiriat, cat si propunerile de vanzare pentru spatii industriale au fost atent analizate si trecute prin filtrul spcialistilor nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.