Pahare de carton Lavazza

332

Paharele lavazza au un design atratagor , care impreuna cu paleta de culori folosite dau un plus de eleganta prin simplitate . Acestea sunt tratate antistatic facandu-le astfel ideale pentru vending

Paharele de carton sunt preferate pentru servirea bauturilor calde,datorita transferului termic mai lent,care previne arsurile superficiale.In acelasi timp paharele de carton sunt un substitut excelent pentru cele de plastic, care la temperaturi de peste 75de grade celsius elimina compusi chimici toxici pentru organism in bautura calda.

Paharele de carton Lavazza sunt facute din carton de inalta calitate, care intruneste cu succes cerintele de mai sus. Cartonul din care sunt facute aceste pahare Lavazza este pe interiorul lui acoperit cu un strat dublu de ceara, care inhiba umezirea paharului.

Ca si accesoriu complemetar pahare de carton lavazza pot fi insotite de capacele special create de cei de la lavazza cu scopul de putea consuma bauturile calde in siguranta, fara a exista riscul de a se varsa continutul acestora.

Capacitatea acestor pahare de carton este de 7 oz. ceea ce inseamna aproximativ 180 ml. Buza paharului este indoita pentru a asigura mentinerea formei paharului. 

Dimensiunile paharului de carton Lavazza de 7 oz sunt: diametrul gurii paharului este de aproximativ 70 mm,inaltimea paharului este de 93,5 mm, grosimea buzei paharului este de aproximativ 2.5 mm iar fundul paharului are un diametru de aproximativ 46 mm.

Paharele de carton Lavazza vin ambalate cate 50 de bucati la set, iar in bax sunt 2000 pahare,ceea ce inseamna 40 de seturi de pahare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.