Panouri bordurate acum la oferta pe mesterumanole.ro

529
Publicitate

Ce reprezinta de fapt panourile bordurate?

Panourile bordurate constituie o solutie moderna, foarte apreciata in domeniul constructiilor. Panourile bordurate sunt utilizate in general pentru imprejmuirea intr-o maniera eficienta si moderna a diferitelor spatii din aer liber. Acestea pot fi utilizate in imprejmuirea constructiilor atat cu scop civil, cat si industrial, a terenurilor si a diferitelor suprafete ce pot avea destinatii variate.

Publicitate

Cateva specificatii tehnice pentru panourile bordurate de la Mesteru Manole

Aceste panouri bordurate sunt confectionate din mai multe fire de sarma punctosudata si bordurata rigida, ceea ce inseamna ca acestea au in componenta o materie prima destul de maleabila pentru a putea crea un design placut ochiului, dar in egala masura dura si rezistenta astfel incat sa indeplineasca scopul pentru care sunt folosite. Pentru a vedea oferta de panouri bordurate de la Mesteru Manole intrati pe urmatorul link http://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/garduri-si-imprejmuiri/panouri-bordurate

Trei caracteristici speciale pe care le au aceste panouri bordurate

Preferinta specialistilor pentru aceste panouri bordurate sa bazeaza pe o serie de beneficii specifice pe care acest tip de material le are:

  1. In primul rand discuam despre materia din care sunt confectionate, reprezentata de otel ce are o rezistenta foarte buna, care asigura o durata de utilizare ridicata lunga constructia in care sunt utilizata panourile bordurate.
  2. In al doilea rand, putem discuta si despre designul simplu si modern, cu aspect elegant in acelasi timp, ce permite utilizarea de panouri bordurate in orice context si in cadrul unor locatii dintre cele mai variate.
  3. In al treilea rand, forma pe care o au le permite o durabilitate ridicata si o foarte buna reactie la deformare sau distrugere. In plus, acestora li se adauga si rezistenta ridicata la diferite intemperii pe care aceste panouri bordurate o au, ele rezistand foarte bine pe orice tip de vreme.

De ce se utilizeaza atat de des panouri bordurate?

panouri bordurate

In general, cel mai important scop al imprejmuirii unei suprafete ramane asigurarea protectiei si delimitarea ei. Este important ca atunci cand se construieste un gard pentru a imprejmui o suprafata, acesta sa fie suficient de robust incat sa ofere siguranta persoanelor sau lucrurilor aflate inauntru. Dar din pacate de cele mai multe ori insa, un nivel marit de protectie vine insotit si de un aspect nu tocmai placut al lucrarii finale. Dar folosind panouri bordurate pentru constructia de garduri acest lucru insa nu mai este o problema. Felul in care sunt confectionate acestea le permite atat asigurarea protectiei necesare pentru indeplinirea scopului primordial pentru care sunt confectionate, cat si un aspect foarte placut. Structura lor compusa din sarme groase este foarte aerisita pentru ca panourile bordurate sa nu creeze niciodata senzatia de spatiu inchis si sa permita un grad foarte mare de vizibilitate, atat din interioriul suprafetei, cat si din exteriorul sale.

Cateva particularitati ale panourilor bordurate

Avand in vedere faptul ca sunt compuse din bucati de dimensiuni fixe, aceste panouri bordurate pot fi destul de usor transportate. De asemenea, grosimea lor redusa permite stocarea acestora in stive bine organizate, ce au o stabilitate foarte bune fiind si usor de manevrat. De asemenea, panourile bordurate sunt mult mai rezistente, atunci cand sunt asamblate pentru construirea de garduri pe stalpi din teava de otel prins intr-o centura de beton, prevazuti cu un sistem special pentru prindere. Acesti stalpi din teava reprezinta punctele de sprijin, dar si cele de imbinare pentru cate doua panouri bordurate, in scopul realizarii unui gard ce poate fi de lungimi foarte mici sau foarte mari, in functie de nevoi.
Putem spune ca folosirea panourilor bordurate de la Mesteru Manole este, pe de o parte, o decizie ce tine de design si rezistenta, insa pe de alta parte, o decizie ce tine de o abordare diferita si moderna a proiectelor de imprejmuire.
Panouri bordurate acum la oferta pe mesterumanole.ro 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.