Pariuri din fotbal, pentru pasionati

285

Fotbalul este unul dintre cele  mai populare sporturi pentru barbati, fiind un sport generator de pariuri. De aceea, pariurile din fotbal sunt unele dintre cele mai populare

          Pariurile din fotbal imbina utilul cu placutul

          Cum atmosfera unui meci de fotbal pe stadion nu se compara cu aproape nimic, cei care pun pariuri din fotbal reusesc sa imbine utilul cu placutul. Atfel, se uita si la meci, iar la final, daca echipa pe care au pariat castiga, se vor alege cu o suma de bani, mai mare  sau mai mica, in functie de cat de mult au pariat la pariuri din fotbal.

          Daca echipa pe care au pariat este din campionatul intern si evolueaza in Liga I, meciurile pot fi urmarite in weekend. Turul si returul campionatului ofera meciuri cu miza importanta si eternele competitii cu atmosfera incendiara, dintre rivalii Dinamo si Rapid, Rapid si Steaua sau Steaua si Dinamo. Aceste meciuri aduc si cele mai multe periuri din fotbal.

          Fotbalul de Liga Campionilor, o alta sursa de pariuri

          Alti microbisti prefer sa nu faca pariuri din fotbal pentru meciurile disputate intre echipele din Romania. Ei prefer sa parieze meciurile de fobal din Liga Campionilor, cea mai importanta competitive de club din Europa. Aici se mizeaza mult pe echipele la care evolueaza jucatori de mare valoare.

          Una dintre acestea este FCBarcelona, la care evolueaza Leo Messi, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor. O alta echipa pe care se mizeaza mult la casele de pariuri atunci cand evolueaza in Liga Campionilor este tot din Spania, si anume Real Madrid. Aceasta echipa, ai caror jucatori sunt denumiti galactici este castigatoarea celor mai multe trofee in Liga Campionilor.

          Alte echipe pe care se mizeaza mult la pariurile din fotbal sunt Bayern Munchen,al carui antrenor este faimosul Pep Guardiola, dar si FC Chelsea Londra, Manchester United, FC Liverpool, FC Porto, AC Milan si Internationale Milano. Sunt echipe cu traditie in fotbalul european, cluburi de fotbal importante, care aduna zeci de mii de spectatori pe stadioane, atunci cand evolueaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.