PasInstal, profesioniști în instalații electrice

534
Publicitate

Atunci când este nevoie de profesioniști în instalații electrice în București, firma de instalații PasInstal este mereu la dispoziția clienților care își doresc servicii de calitate și la cele mai înalte standarde.

PasInstal – firmă de instalații electrice din București, specializată în domeniul electricității

Publicitate

Indiferent că este vorba despre propria locuință, o clădire de birouri, centru comercial ori clădiri publice,  Pasinstal execută operațiuni care necesită o foarte bună cunoaștere a domeniului electricității. Societatea este una dintre cele mai bune firme din București specializate în această zonă și care se bucură de popularitate datorită numeroaselor lucrări și a vastei experiențe de ani buni. Urmând deviza “totul ca la carte”, profesioniștii în instalații electrice interioare au grijă ca rezultatul muncii lor să reziste cât mai mult și să asigure o bună colaborare și pe viitor. De asemenea, înainte de prestarea serviciilor, firma de instalații electrice din București se ocupă cu proiectarea lor, astfel încât să poată preconiza prețul total al lucrărilor.

Tipuri de instalații electrice oferite

instalatii electrice pasinstalDintre instalațiile electrice pe care PasInstal le oferă, cele mai importante sunt instalații de alimentare cu energie electrică a diverșilor consumatori, cum ar fi tablouri electrice, pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucătăriilor, precum și a echipamentelor medicale. Alt tip de servicii sunt cele de împământare sau de instalații de legare la pământ, instalații de paratrăznet (captatori a loviturii de trăznet, conducători de legătură între captatori și prize de pământ, prize de pământ a captatorilor), instalații de iluminat și prize, instalații de curenți slabi (radio TV, interfoane, avertizare incediu), precum și instalații de încălzire prin pardoseală (pentru pardoseala din băi, dormitoare sau oricare alte zone din casă).

Pentru cotații de preț, orice întrebări sau nelămuriri, puteți lua legătura cu experții firmei de instalații prin intermediul formularului de pe site sau prin adresa de mail tot acolo menționată. PasInstal oferă instalații electrice oriunde pe raza Bucureștiului, oricând, la solicitarea clienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.