Pentru o organizare mai buna la drum, Storevan recomanda instalarea de rafturi auto

607

Indiferent de dimensiunile masinii, intotdeauna exista in portbagaj si in torpedou cateva lucruri rebele, care se rostogolesc in tot spatiul pe care il au la dispozitie. Pentru a putea pastra o ordine bine stabilita a lucrurilor din interiorul masinii, este nevoie de rafturi auto si de accesorii pentru optimizarea spatiului limitat in interiorul autovehiculului.

Rafturi, cosuri, bare de suport, carlige si chingi – toate acestea pot ajuta la organizarea spatiului de depozitare, daca sunt folosite corespunzator. De cele mai multe ori, oamenii se rezuma la a-si organiza debaralele si dulapurile, insa masinile merita si ele sa fie aranjate frumos si ordonat.

Pentru optimizarea spatiului din masini (dubite si alte autovehicule de dimensiuni medii), Storevan a gasit cele mai bune solutii de organizare a instrumentelor, astfel incat acestea sa nu se darame si nici sa nu se amestece, indiferent de cat de agitat este drumul parcurs.

Magazinul online Storevan pune la dispozitia clientilor sai rafturi auto pentru mai multe tipuri de autoturisme, dar si alte produse utile precum cutii de scule (metalice sau plastice, cu diferite tipuri de compartimentare), accesorii pentru instalarea rafturilor si a sistemelor de organizare, precum si componente pentru asigurarea incarcaturii.

De cele mai multe ori folosite de catre instalatori si mesteri din diferite domenii, rafturile auto si accesoriile aferente pot fi folosite la fel de eficient si intr-o dubita folosita de catre familisti pentru excursii in natura sau in zone amenajate special pentru camping. La Storevan se gasesc si suporturi pentru stingatoare, lampa cu LED, pentru iluminarea interiorului autovehiculului, suporturi de scara, kituri pentru ancorarea buteliilor, suporturi cu containere de diferite tipuri si dimensiuni si alte asemenea elemente practice.

La Storevan se gasesc rafturi auto dedicate diferitelor tipuri de masini, de la rafturi auto Dacia, rafturi auto Iveco si rafturi auto Mercedes-Benz, la rafturi auto Volkswagen si rafturi auto Opel.

Pentru mai multe informatii despre modelele de rafturi auto, accesoriile aferente si aplicabilitatea lor, accesati site-ul oficial la companiei Storevan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.