Peste 10 ani de contabilitate pentru clientii din Sectorul 6, Bucuresti: Contabilicesc.ro

473
Publicitate

Contabilicesc.ro este firma de contabilitate care pentru Sectorul 6 din Bucuresti presteaza servicii contabile de calitate de mai bine de 10 ani. Mai exact, aceasta firma de specialitate are experienta cu clientii din intreaga Capitala, atat in ceea ce priveste PFA-urile, ONG-urile, cat si in ceea ce priveste IMM-urile sau segmentul corporate. In acesti 10 ani, portofoliul de clienti a devenit impresionant, si ofera firmei Contabilicesc.ro prestigiu si recomandari.

Iata de ce clientii persoane juridice sau si persoane fizice autorizate, care doresc sa isi externalizeze serviciile de contabilitate unei firme specializate, pot apela cu incredere la Contabilicesc.ro. In plus, usurinta cu care membrii echipei Contabilicesc.ro opereaza softurile de contabilitate este una de apreciat.

Publicitate

Care sunt serviciile oferite de firma de contabilitate pentru Sectorul 6, Contabilicesc.ro?

Mai ales intr-un mediu de afaceri atat de dinamic precum este Bucurestiul, firmele de contabilitate exista intr-un numar suficient de mare incat concurenta pe aceasta piata sa fie acerba. Totusi, companiile din Sectorul 6 cauta o firma de contabilitate care sa fie cat mai aproape si care sa poata dovedi ca poate fi cu adevarat un partener care sa contribuie la prosperitatea acestora.

 Aceste doua deziderate pot fi acoperite de disponibilitatea aratata de Contabilicesc.ro si de paleta anuntata de servicii contabile. In lista de mai jos se pot observa doar cateva dintre serviciile contabile disponibile:  

·         Operatiuni de numerar si de gestiune, decontari interne si altele incadrate la servicii de contabilitate primara

·         Calculul taxelor si impozitelor, intocmirea si calculul de statelor de orice tip, intocmirea in prealabil si depunerea declaratiilor fiscale, informari valoroase despre mediu economic; acestea se incadreaza in subramura denumita gestiune financiar-contabila

·         Evidenta tinuta la stocuri, facturi precum si la obiectele de inventar

·         Consultanta de specialitate acordata in mod obiectiv si profesionist, cu respectarea deontologiei profesionale

Dintre firmele de contabilitate adresate Sectorului 6 din Bucuresti, se distinge Contabilicesc.ro

Contabilitatea prestata in Sectorul 6 din Bucuresti nu trebuie sa difere in calitate nici macar fata de contabilitatea efectuata in Sectorul 1, adica in cel mai antrenant sector din punct de vedere al activitatilor care necesita operatiuni si analize contabile. Evidenta riguroasa efectuata clientilor de Contabilicesc.ro ajuta la dezvoltarea companiei, desi compania a gasit noi modalitati prin care sa obtina dezvoltarea clientilor sai.

Echipa de experti contabili de la Contabilicesc.ro presteaza cu lejeritate toate serviciile solicitate. Suplimentar, in cadrul firmei exista profesionisti si pe partea de proceduri de infiintare SRL ori PFA, de actualizare a datelor de identificare, de autorizare a unor noi activitati si de eliberari de documente sau copii, toate acestea implicand Registrul Comertului.

Iata numai cateva dintre serviciile suplimentare care pot fi asigurate de Contabilicesc.o tuturor clientilor din Sectorul 6 care are nevoie de evidente contabile impecabile dar si de degrevarea de responsabilitati privind Registrul Comertului, din considerente de lipsa de informatii si/ sau de lipsa de timp.

Pentru informatii suplimentare, firma Contabilicesc.ro poate fi apelata oricare dintre numerele de telefon 021.725.45.65 ori 0726.383.953.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.