Pesticide-Az.ro – Magazin online specializat in erbicide impotriva buruienilor

495
Publicitate

erbicid

Erbicidele sunt substante chimice care au o actiune toxica asupra buruienilor si pot distruge fie intreaga specie a acestora sau doar o anumita categorie. Prin intermediul acestor erbicide se controleaza cresterea, dezvoltarea si prezenta plantelor nedorite care dauneaza culturilor prin faptul ca absorb din sol substantele nutritive sau limiteaza patrunderea luminii spre recolta.

Publicitate

Desi elimina complet plantele si organismele daunatoare, numeroasele tipuri de erbicide nu au un impact negativ asupra plantelor de cultura, rolul erbicidelor fiind tocmai de protejare a acestora.

Cateva tipuri de erbicide :

  • Erbicide pre emergente – acestea sunt utilizate inainte de plantarea culturilor, de obice cu 2 – 3 saptamani inainte daca se doreste incorporarea lor in sol ;
  • Erbicide post emergente – aceste tip de erbicide sunt utilizate in momentele in care plantele au crescut deja, dar mai exista printre ele buruieni care le dauneaza. Aplicarea acestora se poate face prin stropirea plantelor daunatoare, fara a avea un impac negativ asupra culturii de baza ;

Erbicidele dispun de o multime de avantaje daca sunt utilizate corespunzator. Astfel, se pot evidentia urmatoarele avantaje :

  • Erbicidele distrug buruienile, fara ca prin aceasta actiune sa manifeste reactii adverse ;
  • In zonele unde precipitatiile sunt abundente, aplicarea erbicidelor, atat a celor pre emergente cat si a celor post emergente, reprezinta cel mai eficient mod de protejare a culturilor ;
  • Erbicidele au si o eficienta economica pentru ca scutesc agricultorii de cheltuieli in plus.

Produsele oferite de Pesticide-Az.ro

Magazinul online Pesticide-Az.ro se remarca prin faptul ca ofera spre comercializare o gama vasta de erbicide, de diferite tipuri si provenind de la diferiti producatori.

Un produs extrem de eficient este erbicidul 2.4 D 660SL la 100 de mililitri. Acest produs poate fi combinat in procesul de aplicare cu majoritatea insecticidelor, fungicidelor, dar si cu alte erbicide. Modul de aplicare al acestui produs consta intr-un tratament inainte de inflorirea plantelor precum graul sau porumbul.

Un alt erbicid la fel de eficient este SELECT SUPER. Acesta este un erbicid sistemic si este intrebuintat pentru combaterea monocotiledonatelor perene, precum si a celor anuale.

De asemenea, se mai remarca si erbicidul Glyphogan 480 SL. Acesta se aplica inainte de inflorire si este compatibil spre aplicare unor plante precum graul, floarea soarelui, vita de vie, pomi fructiferi.

Erbicidul ROUND-UP este unul extrem de util pentru ca acesta este nevolatil. El poate fi aplicat atat inainte de semanat cat si dupa ce s-a realizat acest proces. Actiunea lui se indreapta impotriva buruienilor in curs de germinare, distrugand in totalitate acesti daunatori.

Pesticide-Az.ro cel mai mare distriuitor de erbicide

Magazinul online Pesticide-Az.ro este unul dintre cei mai mari distribuitori de erbicide, dar si de pesticide. Acesta si-a creat o reputatie buna in domeniu, lucru datorat comercializarii doar a produselor de calitate si care sunt sigure atat pentru utilizator cat si pentru cei se vor infrupta din culturile dumneavoastra.

Pesticide-Az.ro pune spre dispozitia cumparatorilor urmatorul numar de telefon : 0724 254 542 unde puteti cere support tehnic dar si mai multe informatii despre produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.