Petrece-ti timpul liber inedit, la Cryptex Escape Room în Bucuresti

343

Cryptex este cel mai incitant loc unde îți poți petrece timpul liber într-un mod inedit și care îți oferă Escape Room în București, la prețurile cele mai avantajoase. Vino la Cryptex și bucură-te de poveștile pline de suspans ale camerelor Escape Room!

Fii personaj al poveștilor casei Cryptex!

Ce este Cryptex? Locul care aduce Escape Room în București cu povești ce îți vor capta atenția și te vor face să participi la ele. Tot ce trebuie să faci este să alegi camera în care vrei să joci, cu prietenii tăi, familia sau colegii de serviciu și să fii și tu parte din poveștile Escape Room din București. În camerele Anonymus, doar aici poti juca în premieră, Escape Room în București în “oglindă”. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți două echipe diferite ce vor juca în camere identice, după aceleași reguli și cu aceleași indicii, pentru ca cei mai buni să câștige. În schimb, dacă optați pentru camera “Casa Conspirativă” de la Cryptex, veți pleca în căutarea profesorului J. Lockwood, ce se presupune că a fost capturat de o bandă secretă.

Cryptex v-a pregătit cel mai captivant Escape Room în București și vă așteaptă cu oferte de prețuri atractive.

Fă o programare pentru tine și prietenii tăi, numai la Cryptex

Când vrei să joci Escape Room în București, prima opțiune rămâne Cryptex, casa plină de mistere, cu sediul pe Strada Occidentului nr. 33, Sector 1. Doar aici cooperați, comunicați, vă dezvoltați simțurile de supraviețuire și deslușiți ghicitori, toate acestea cu scopul de a găsi cheia salvatoare. Sună la  0787 889 665 sau trimite un e-mail la info@cryptex.ro și rezervă-ți locurile pentru Escape Room în București. Bucură-te de toate cele 3 variante de joc, în grupuri de la 2 până la 5 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.