Plafoniere moderne si pendule disponibile pe Decostores

297

Peste 170 de sortimente de plafoniere moderne si pendule au fost incluse la categoria de obiecte de iluminat a site-ului Decostores, platforma specializata in promovarea unor articole de mobilier de calitate, alaturi de numeroase tipuri de accesorii provenite de la companii specializate in acest domeniu.

Confectionate din corpuri de sticla cu forme geometrice deosebite, fixate pe cadre de metal din aliaje deosebite, avand tenta aurie sau argintie, plafonierele prezentate pe Decostores ofera vizitatorilor online numeroase variante de decorare a livingului, alaturi de modele variate de pendule.

Pretul unei plafoniere moderne  produse de compania Ideal Lux este de 1305 Ron prin intermediul Decostores, iar obiecte de iluminat cu forme geometrice moderne pot fi comandate online la preturi in jur de 400 Ron. Acest magazin de decoratiuni si accesorii va ofera plafoniere din metal produse de compania Emibig sau lustre ultramoderne concepute de designerii firmei Esto.

Sute de variante de pendule elegante pe Decostores

Gama de pendule moderne, cu aspect deosebit, impresioneaza prin liniile simple si rafinate, propuse de designeri pentru aceste corpuri de iluminat practice si elegante. Pentru a obtine o ambianta moderna in living, specialistii site-ului Decostores va recomanda sortimente de genul unui pendul din sticla cu suport de culoare neagra, disponibil online la pretul de 570 Ron. Pretul articolelor de acest tip poate atinge suma de 1866 Ron, cum este cazul unor pendule cu LED cu telecomanda, care se vand la 1866 Ron prin intermediul site-ului Decostores.

Obiecte de iluminat moderne pot fi gasite in subcategoriile acestui site performant de mobila si decoratiuni, care aduce in atentia cumparatorilor obiecte moderne de iluminat , produse de firme precum Eglo sau Nowodvorski.

Pentru persoanele care doresc plafoniere cu design unic, produse de firma Emibig, site-ul a pregatit obiecte de iluminat formate din corpuri de forma cubica in culori vii, alaturi de multe alte genuri de plafoniere disponibile online.

Gama de pendule promovate prin intermediul magazinului Decostores este completata de zeci de modele de plafoniere moderne cu aspect deosebit, disponibile online pe site-ul de decoratiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.