Pompe submersibile performante pentru ape uzate

437
Publicitate

Necesarul de pompe apa uzata este in continua crestere, pe masura ce oamenii incep ca sa consume din ce in ce mai multa, pentru necesitatile zilnice de ordin casnic sau in scop industrial.

Indiferent ca este vorba de apa menajera sau de apa de ploaie, nevoia de pompe submersibile pentru asemenea ape i-a facut pe producatorii internationali sa se preocupe de realizarea unor echipamente de pompare din ce in ce mai performante.
Pompele pentru ape uzate se utilizeaza prioritar pentru eliminarea resturilor si a apelor din fosele septice, pentru drenarea apei de ploaie, precum si pentru pomparea lichidelor cu particule mari, solide si fire (cu ajutorul unui rotor vortex) si mentinerea proceselor biologice namol activ.
La noi in tara, cei interesati in achizitionarea unor asemenea echipamente de pompare speciale, pot sa gaseasca inclusiv online, pompe submersibile de productie italiana, ce au un consum de energie scazut.
Fabricate din materiale rezistente, cu o carcasa a pompei si motorului de calitate, prezinta o etansare mecanica pe baza de carbura de siliciu, pentru o siguranta deosebita in functionare.
Se gasesc in magazinele online atat pompe submersibile pentru ape uzate cu plutitor, precum si pompe submersibile pentru ape uzate fara plutitor.

Publicitate

O gama variata de pompe submersibile de uz casnic si industrial, la cele mai bune preturi, va asteapta asadar sa le analizati pe indelete, pentru a comanda modelul cel mai potrivit pentru necesitatile de uz casnic sau industrial.

Pompele ape uzate seria Semisom (Qmax = 36 m3/h; Hmax = 27 m), de exemplu, sunt ideale pentru evacuarea deseurilor si a apelor uzate din fosele septice, drenarea apelor de ploaie, pomparea lichidelor cu particule solide si fire, pomparea lichidelor prin tevi cu diametrul redus (modelul Semisom 125 GR cu tocator).
Inaltimea lor de pompare este cuprinsa intre 0 si 27,5 metri, au un debit intre 1,8 metri cubi pe ora pana la 36 de metri cubi pe ora, puterea lor fiind cuprinsa intre 0,55 si 1,55 KW, in functie de model.
Electropompele submersibile destinate apelor uzate din aceasta gama pot fi de doua tipuri:
– cu racord de refulare vertical (cu rotor vortex sau cu rotor dublu canal);
– cu racord refulare orizontal ( cu rotor vortex, pompe cu montaj doar cu kit ghidare si cuplare rapida, pompa cu tocator).
Informatii despre aceasta categorie de pompe submersibile pentru ape uzate Semison, dar si despre alte categorii de produse marca BBC Elettropompe Italia, gasiti pe net, la distribuitorul unic pentru Romania al acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.