PortalFinante.ro, site pe domeniul financiar-contabil

436
Publicitate

PortalFinante.ro a fost conceput drept un domeniu dedicat intercomunicarii intre prestatorii de servicii pe domeniul financiar-contabil si proprietarii de afaceri mici, mijlocii si mari. Ideea din spatele acestei initiative este aceea de a promova o mentalitate de afaceri cat mai sanatoasa, bazata pe experienta acumulata intr-o comunitate diversa in care antreprenorii pot intreba iar expertii in domeniu pot raspunde creand in acelasi timp oportunitati de colaborare si afaceri.

PortalFinante.ro urmareste sa dea in egala masura atentie antreprenrilor cat si prestatorilor de servicii de contabilitate, audit sau consultanta fiscala, impartindu-si astfel domeniul in sectiuni specifice cu pachete si optiuni de inregistrare diferite in functie de tipul de utilizator.

Publicitate

 Portal Finante pentru expertii in domeniul financiar-contabil

Pentru firmele de contabilitate, audit si consultanta financiara, site-ul functioneaza drept o platforma de promovare ce ofera ocazia firmelor si expertilor autorizati in domeniu sa isi creasca vizibilitatea si sa se adreseze direct publicului tinta. In aceast scop, echipa PortalFinante.ro a conceptul special un pachet de servicii dedicat care contine:

1. Microsite ce poate servi drept pagina de prezentare. Firmele de specialitate au libertate totala asupra modului de administrare a microsite-ului si continutului postat pe acesta atata timp cand nu se afla in contradictie cu regulile de utilizare ale site-ului. Astfel, pagina de prezentare a unei firme de contabilitate, audit financiar sau consultanta fiscala poate contine o descriere a companiei, o lista de servicii, date complete de contact, anunturi privind evenimentele organizate si chiar link-uri catre celelalte domenii ale firmei.

2. Introducerea in baza de date. Baza de date a site-ului este una dintre cele mai bogate din mediul online romanesc, oferind acces direct si gratuit tuturor celor interesanti de serviciile oferite de firme si experti in domeniul financiar-contabil. Structurata pe judete, lista este cu atat mai usor de utilizat de catre antreprenori si devine o oportunitate unica de comunicare cu clientii si totodata de crestere a vizibilitatii firmei de contabilitate, audit sau consultanta fiscala in zona de activitate.

PortalFinante.ro pentru antreprenori

Daca pentru expertii din domeniul prestarii de servicii PortalFinante.ro serveste drept rampa de promovare, pentru antreprenori si persoanele interesate de sectorul de business, domeniul urmareste sa incurajeze dezvoltarea de planuri de afaceri ambitioase, comunicarea si o atitudine corecta in desfasurarea afacerilor pe teritoriul romanesc. In acest scop, domeniul a devenit in egala masura o sursa de informatie si o platforma deschisa de discutii. Celor interesati le sunt oferite informatii clare si utile in legatura cu domenii precum contabilitatea, auditul si consultanta fiscala, dar si calendare fiscale actualizate.

De curand, a fost lansata si o subsectiune special dedicata antreprenorilor in care acestia pot gasi idei si modele de afaceri, povesti de succes redactate de antreprenori cu experienta si sfaturi dedicate celor ce abia pun bazele propriei afaceri. Aceasta noua sectiune este dedicata incurajarii antreprenorilor aflati la inceput de drum prin prezentarea unor precedente ce pot forma modele de inspiratie pentru momentele in care acest drum poate parea prea dificil si tentatia de a renunta este prea mare. Anual, doar 40% din afacerile incepute reusesc sa mearga mai departe, iar scopul PortalFinante.ro este acela de a creste treptat acest procent prin comunicare, educare si promovare a serviciilor de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.