Posesorii auto pot achizitiona kit-uri de ambreiaj pentru orice tip de masina de la AutoAtu

364

Indiferent de brandul automobilului sau de modelul acestuia, unele piese auto trebuie schimbate ocazional. Una dintre componentele care trebuie schimbate periodic este kit-ul de ambreiaj, iar majoritatea posesorilor de masini stiu inca din momentul achizitionarii masinii daca acestea au anumite slabiciuni la nivelul sistemului de ambreiaj.

 

Orice autovehicul are cateva puncte slabe: unora le cedeaza turbina, altora li se deterioreaza sistemul de esapament, altele au numai probleme care sunt strans legate de uzura excesiva a automobilului, ceea ce inseamna inlocuirea discurilor si placutelor de frana, a filtrelor, a uleiurilor si, respectiv, a kit-ului de ambreiaj.

 

AutoAtu este un magazin online de piese auto ce pune la dispozitia clientilor sai kit de ambreiaj pentru Golf 4, kit de ambreiaj pentru Logan 1.4, kit de ambreiaj pentru Golf 5 si alte piese auto pentru diferite modele de masini, indiferent de anul de fabricatie, la preturi accesibile.

 

Pretul unui kit de ambreiaj poate varia in functie de producator si de modelul masinii.

 

Posesorii de masini personale trebuie sa poata recunoaste simptomele unui kit de ambreiaj defectuos. Dintre acestea, cele mai frecvente probleme la ambreiaj sunt tradate de zgomote anormale in timpul circularii cu masina (caz in care ar fi necesara o diagnoza specializata, caci zgomotele pot fi provocate de diferite piese auto uzate sau deteriorate), de incapacitatea de a folosi corect cutia de viteze la temperaturi scazute, de “patinarea” pe ambreiaj (insotita de mirosul specific de garnitura arsa si de turarea ineficienta a motorului) sau de o pozitie incorecta a pedalei de ambreiaj.

 

Atunci cand unul sau mai multe dintre aceste simptome sunt prezente la un autovehicul, pentru a imbunatati conditiile de transport si a consolida siguranta in trafic, este vremea ca posesorii auto sa caute un magazin de piese auto online si sa achizitioneze un kit de ambreiaj nou, pentru a-l inlocui pe cel defectuos.

 

AutoAtu este un magazin online de piese auto multibrand, insa clientii acestui magazin pot solicita si asistenta service-ului auto al echipei AutoAtu.

 

Pentru lista de preturi ale kit-urilor de ambreiaj in functie de producator sau pentru o oferta de pret pentru manopera de instalare a kit-ului de ambreiaj pe o masina, accesati site-ul oficial AutoAtu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.