Povestea site-ului evaluat la 500 milioane de dolari, care domina industria pentru adulti

0
260

Videochat-ul este unul dintre domeniile cu cele mai mari incasari, iar Romania a devenit „capitala” acestei industrii. Potrivit unui studiu publicat de Business Magazine, in 2018, peste 100 de mii de persoane lucrau in Romania ca modele pentru videochat in studiouri sau de acasa. Cu venituri care pot ajunge la aproximativ 4.000 de dolari pe luna pentru o fata care practica videochat-ul, nu este de mirare ca tot mai multe fete incep sa practice aceasta meserie. Astfel, numarul studiourilor de videochat sunt in permanenta crestere, in 2018, existau cel putin 5.000, unul dintre ele fiind White Agency.

Dar videochatul este o adevarata afacere si la nivel mondial. Dovada sta faptul ca cel mai mare site pentru adulti din lume este LiveJasmin.com, site care se bazeaza pe live streaming, si care a depasit cu mult pe celebrul PornHub. Mai mult decat atat, LiveJasmin face parte din top 50 cele mai valoroase site-uri din lume fiind evaluat la aproximativ 500 milioane de dolari. Acest site a fost infiintat in 2001 in Ungaria de catre György Gattyán.

Povestea acestui site si statisticile din ultimii ani nu fac decat sa demonstreze preferintele publicului din lumea intreaga.

LiveJasmin.com este cel mai popular site pentru adulti din lume, avand aproximativ 32 de milioane de vizitatori pe luna, adica aproape 2,5% din toti utilizatorii de Internet din lume!

Potrivit specialistilor, ceea ce face ca acest site de videochat sa depaseasca orice alt site pentru adulti este faptul ca barbatii prefera sa interactioneze cu fete care se dezbraca live si ca pot vorbi cu ele, cerandu-le sa faca diverse lucruri pentru ei.

Aproape toate fetele care practica videochat pe LiveJasmin sunt din Europa de Est sau Asia de Sud-Est. Asta pentru ca tariful cuprins intre 8 si 15 dolari pe ora nu este suficient pentru femeile din America, cu exceptia adolescentelor. Majoritatea celor care fac videochat aici, o fac fara stirea familiei sau prietenilor, alegand doar clienti din America, astfel incat sa nu fie descoperite de nimeni din tara lor.

In ceea ce priveste fondatorul acestui site, György Gattyán, acesta a avut multe locuri de munca inainte de a infiinta LiveJasmin, cele mai multe fiind foarte obisnuite (a lucrat in constructii, reprezentant de vanzari in asigurari, a vandut masini second hand).

A fondat LiveJasmin in 2001, cu scopul initial de a oferi lumii o emisiune live gen Big Brother, pe care o puteai accesa doar contra cost. Ideea i-a venit dintr-o revista pentru femei care a scris despre un concept similar. La aceea data György nu avea cunostinte IT sau de programare. Crede insa ca acest lucru l-a ajutat, pentru ca altfel ar fi renuntat de la prima mica problema pe care a intalnit-o. A avut insa viziunea asupra unui domeniu care incepea sa evolueze: Internetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.