Primul soft pentru procedurile de control intern

243

Reactualizarea ordinului OMFP 946 din 2005 cu versiunea din 2011 a insemnat pentru functionarii publici din institutiile bugetare un cosmar birocratic. Pentru institutiile de stat obisnuite este vorba de refacerea unei documentatii de aproape 2.000 de pagini conform cu noul cod reactualizat, o sarcina aproape imposibila pentru functionarii ce trebuie in continuare sa se ocupe si de procedurile de control intern. In ajutorul acestora vine compania Ultra Vision care a lansat odata cu site-ul sau,www.ControlInternManagerial.ro primul software care pune la dispozitia institutiilor bugetare sabloane autocompletante pentru a usura intreg procesul de munca.

 Ce institutii pot folosi noul soft SCIM 946?

 Softul SCIM 946, denumit simbolic dupa numele primului ordin ce reglementa codul de control intern managerial din 2005, este conceput pentru a putea fi personalizat si aplicat rapid oricarei institutii bugetare care se afla inca in mijlocul acestei tranzitii de la OMFP 946/2005 la ordinul 1649/2011 ce impune realinierea in conformitate cu cele 25 de noi standarde valabile in toata Uniunea Europeana.

 In momentul actual, soft-ul este compatibil cu toate institutiile bugetare cu exceptia spitalelor si a scolilor. Pentru acestea se lucreaza la versiuni speciale ce vor fi lansate la sfarsitul acestui an pentru scoli si la inceputul primaverii pentru spitale.

 Ce aduce SCIM 946 institutiilor de stat?

 Soft-ul dezvoltat de Ultra Vision a fost gandit in mod special pentru a cuprinde toate cele 25 de noi standarde legate de procedurile de control intern managerial in conformitate cu modelul valabil in Uniunea Europeana la momentul actual. Atuul principal al acestui soft este practicalitatea, iar aceasta se reflecta in toate aspectele operationale. Este vorba de un program cu o interfata simpla, usor de invatat si utilizat, ce pune la dispozitia functionarilor aceleasi livrabile pe care consultantii le efectueaza intr-un timp mult mai lung, pentru o suma de plata mult mai mare.

 Folosirea programului Soft Control Intern Managerial 946 inseamna ca noile standarde pot fi implementate intr-un timp extrem de scurt, de doar cateva ore comparativ cu cele cateva luni sau chiar cativa ani in functie de experienta functionarilor publici, la un pret in care se poate incadra bugetul oricarei institutii de stat, fie ea si mica sau mijlocie.

Procedurile de control intern managerial joaca un rol extrem de important in standardizarea si functionarea corecta a institutiilor bugetare, iar reactualizarea acestora intr-un timp cat mai scurt ar trebui sa fie prioritara. Ultra Vision vine cu solutia practica si accesibila ce poate transforma un cosmar birocratic intr-o munca de doar cateva ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.