Principalele intrebuintari ale uleiului de migdale

232

Nu este niciun lucru pe care uleiul de migdale nu-l poate face. Este super hidratant și anti-inflamator. Poate preveni pierderea de proteine din păr. Este antioxidant, ne ajută să scăpăm de ridurile pe care nicio femeie nu și le dorește. Există câteva cercetări care sugerează că prin consumul de acizi grași buni putem da un impuls metabolismului nostru. Oh, și mai există și beneficiul pe care uleiul de cocos îl aduce dinților. Pentru că majoritatea toxinelor din gura noastre se topesc în grăsime, așa că clătirea cu ulei de cocos poate să ne lase dinții foarte curați.

Dar, tot conform cercetătorilor, vitamina E pe care o conține uleiul de migdale are beneficii la fel de impresionante, mai ales vara. Studiile au dovedit că poate preveni riscul la care ne expunem prin statul la soare și poate îmbunătăți tonusul pielii. Iar când îl lăsăm în păr, uleiul bogat în biotină poate stimula creșterea părului.

Ulei de migdale vs ulei de cocos

Uleiul de migdale este mai ieftin decât cel de cocos, nu se face solid la temperatura camerei, asta însemnând că este mai ușor de aplicat ca o mască de păr sau un tratament facial. Dar când vine vorba de miros, ambele miros excelent, așa că nu poți nu poți da greș cu niciuna dintre variante. Ulei de migdale, o baie fierbinte și o muzică bună. Doar de atât ai nevoie ca să-ți revigorezi rutina de beauty. Mai ales dacă vorbim de piele uscată, păr uscat și unghii casante.

La ce este folosit uleiul de migdale

Uleiul de migdale este un ingredient valorificat în multe produse cosmetice, în special în cele pentru îngrijirea pielii uscate și părului aspru, cu tendință de rupere. principalul atu: hrănește și hidratează intensiv. Conține acizi grași (acizi oleici și linoleici), fitosteroli, dar și vitamine și antioxidanți, în special vitamina E, vitamina K, vitamina A și vitamina D, toate considerate vitaminele frumuseții.

Ca să folosești uleiul de migdale în rutina beauty, îți recomand să cumperi unul 100% pur, dintr-un magazin sau de pe un site de cosmetice bio. PREȚURILE variază între 10 și 40 de RON, în funcție de cantitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.