Prodav, o noua era in materie de munca

417
Publicitate

O noua firma specializata in consultanta, privind protectia muncii, securitatea si sanatatea in munca si multe alte servicii si-a facut aparitia printe firmele din capitala. Aceasta se numeste Prodav, si s-a evidentiat destul de rapid, datorita serviciilor complexe si in diferitele sectoare de activitate pe care le ofera. Pe site-ul de prezentare al acestei firme, prodav.ro, gasim toate serviciile pe care aceasta le ofera, cu o descriere amanuntita.

Unul dintre acestea este lucrarile cu retele electrice, si aici intra verificarea PRAM, despre care putem si vorbi putin, pentru a putea intelege ce semnifica aceasta. Prin verificarea pram bucuresti trebuie inteles ca aceasta are scopul de a verifica daca o instalatie electrica lucreaza la parametrii normali. Este obligatoriu de realizat prin lege si poate fi facuta doar de catre electricieni autorizat. De ce obligativitatea ei prin lege? Simplu, deoarece verificarea PRAM poate preveni accidente, cum ar fi electrocutarea sau chiar incendierea unor imobile din cauza functionarii defectuoase a instalatiei electrice. Zilnic vedem la televizor multe incendii cauzate, tocmai, din cauza nerespectarii acestei legi. In cazul in care verificarile PRAM ar fi fost facute la timp, acele incendii soldate cu raniti si chiar cu morti in cele mai tragic cazuri, puteau fi prevenite.

Publicitate

Alt tip de serviciu oferit de consultantii celor de la Prodav este securitatea si sanatatea in munca, mai pe scurt, cum este cunoscuta in campul muncii, SSM. Prodav ofera astfel de servicii, mai ales pentru santierele mobile sau temporare, avand obiective bine definite pentru a oferi muncitorilor de pe acestea o securitate si o sanatate optima in cadrul muncii efectuate, printr-o serie de norme de protectie a muncii ce trebuiesc respectate. Acestea, in primul rand, sunt facute cu scopul de a preveni accidentele de munca, accidente care cateodata, din nefericire, pot fi chiar fatale.

Un alt factor important in munca si care trebuie respectat prin lege este protectia mediului. Prodav ofera si consultanta firmelor interesate si in scopul obtinerii avizelor si a autorizatiilor de mediu sau chiar pentru auditele de mediu. Pentru a obtine un aviz sau o  autorizatie de mediu, orice firma trebuie sa respecte legislatia in vigoare de protectie a acestuia. Este bine de stiut ca amenzile aplicate de Garda de Mediu sunt usturatoare pentru firmele care nu respecta regulile si depoziteaza deseurile pe unde apuca, astfel, riscand sa distruga, in mare, parte mediul.
Pentru ca firmele interesate de aceste servicii sa ia legatura cu Prodav este foarte simplu. Pe site-ul de prezentare al acestora, prodav.ro, se gaseste un chestionar, unde firmele interesate isi pot introduce diferite date, cum ar fi: numele societatii, numarul angajatilor pe care acestea il poseda si numarul de puncte de lucru si locatiile acestora. In urma acestui chestionar, cei de la Prodav vor trimite o oferta cu preturile la care pot oferi consultant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.