Promotor Rent a Car vine cu o solutie inedita pentru sectorul de turism in Brasov

431
Publicitate

Promotor Rent a Car vine cu o solutie inedita pentru sectorul de turism in Brasov 1Pentru a raspunde necesitatilor de imbunatatire a conditiilor de transport in Brasov, Promotor Rent a Car anunta ca a incheiat in acest an o noua serie de parteneriate cu mai multi operatori locali de turism si inchirieri auto in Brasov. Impreuna cu acestia, compania isi propune nu doar sa creasca numarul de masini care pot fi inchiriate si facilitatile pentru un transport mai simplu catre si in interiorul statiunilor montane, dar si sa creeze pachete turistice care includ reduceri pentru cazare si masa in mai multe lanturi de pensiuni, hoteluri si restaurante.

 

Publicitate

Infrastructura de transporturi este cea mai apasatoare problema cu care se lupta operatorii de turism din Romania, un fapt recunoscut de catre cea mai mare parte a asociatiilor de profesionisti in domeniu si atestat de institutiile de stat compentente. Din acest motiv, multi dintre turistii care ajung in Brasov, la fel ca si in alte zone turistice ale tarii, se limiteaza, de multe ori, la vizitarea atractiilor celor mai apropiate de hotelul sau pensiunea unde s-au cazat.

Pe de alta parte, trebuie spus ca Brasovul este cea de-a doua regiune din Romania care atrage turistii straini, numarul acestora crescand de la un an la altul. Astfel, judetul Brasov a inregistrat doar in primul semestru al anului 2016 un numar de 463.000 de turisti, reprezentand o crestere de 5,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Dintre turistii straini cazati in judetul Brasov, 71,0% au fost turisti veniti din Europa, 20,4% din Asia, 6,6% au venit aici din America de Nord, iar 2,0% au fost turisti din alte zone sau din tari nespecificate.

Pentru aduce o solutie de transport cat mai la indemana turistilor, Promotor Rent a Car  a venit cu ideea de a creste facilitatile si accesibilitatea la serviciile de inchireri masini in Brasov, o varianta de transport deja populara in majoritatea oraselor din Europa.

Promotor Rent a Car Brasov are la acest moment parteneriate cu mai multe firme de inchirieri auto locale si anunta pentru acest an extinderea retelei de companii partenere cu care lucreaza. In acest mod, va putea oferi o gama mult mai mare de autovehicule pentru inchirere, creand o optiune noua pentru turisti si raspunzand necesitatilor de transport din Brasov. Tot datorita parteneriatelor pe care Promotor Rent a Car a reusit sa le incheie de data aceasta cu proprietarii mai multor lanturi hoteliere, de pensiuni si de restaurante, printre facilitatile pe care le mai ofera celor care inchiriaza o masina se numara si reduceri de pana la 15%, pentru cazare si masa. Inchirieri Auto Brasov la preturi concurentiale doar la Promotor Rent a Car!

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre https://www.promotor-rentacar.ro/inchirieri-auto/brasov.html  sau https://www.auto-rent.ro/ro/inchirieri-masini/brasov.html . Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.