Recomandarile noastre pentru inchirieri masini in Timisoara

0
305

Nu uitati sa acordati o atentie deosebita pentru anumite aspecte cand inchiriati o masina

Asigurarea

Cea mai mare parte a companiilor ofera in pretul rezervarii asigurare RCA, asigurarea partiala. Va trebui, probabil, sa faceti de asemena o asigurare pentru toate riscurile suplimentare. Va recomandam, in orice caz, sa o faceti, pentru ca veti fi responsabil in caz de deteriorare a autovehiculului pentru valoarea relativa a prejudiciului. Firma de inchirieri masini va poate opri garantia cu usurinta pentru zgarieturi sau deteriorari ale caroseriei. Costul unei asigurari complete poate varia intre 5 si 10 euro pe zi. In cazul West Rent a Car toate autoturismele pana in 3 ani vechime sunt dotate cu asigurare full casco, asigurare care se regaseste in pretul inchirierii masiniAsigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, a-ti verificat numarul de telefon, precum si proceduriile de urmat in caz de accident sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera.

Costurile de combustibil

Este important sa se acorde o atentie deosebita pentru  politica carburantului. Politica carburantului difera de la o campanie la alta, in general cam toate merg pe sistemul plin / plin, sistem care se regaseste si in serviciile noatre de inchirieri auto. Oricum pentru siguranta clientului, inainte de semnarea contractului asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta). Cand predati autoturismul, nu uitati sa lasati rezervor la acelasi nivel la care a-ti primit masina.

Varsta soferului

Luati in considerare varsta minima pentru inchirierea unei masini! Majoritate companiilor de inchirieri de masini, au ca cerinta varsta minima obligatorie de 21 de ani, sub 21 de ani este aproape imposibil de a inchiria o masina. In aproape toate cazurile exista o taxa suplimentara care trebuie platita pentru conducatorii auto intre 18 si 21 de ani. In ceea ce ne priveste, pentru inchirierea unei masini cerinta esentiala este ca conducatorul auto sa aiba permis de conducere valabil cu vechime de minim un an, iar varsta minima de 21 de ani, dar ne angajam sa luam in calcul orice posibil client si sa incercam sa gasim solutii viabile pentru toti clienti. Este esential sa cititi termenii si conditiile si nu doar sa faceti clic pentru a accepta!

Alte informatii utile

Raportati firmei de inchirieri masini toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati. Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri. Inainte de a face o rezervare, va sfatuim sa cititi cu atentie conditiile de inchiriere, asigurati-va ca aveti toate cerintele si verificati ceea ce este inclus in pretul total.

Recomandarile-noastre-pentru-inchirieri-masini-in-Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.