Recomandați-ne companii care nu acordă bonuri de masă

240

Bonurile de masă sunt printre cele mai așteptate beneficii extra-salariale pe care orice angajat își dorește să le primească. Sunt însă multe companii care nu oferă acest tip de produse. Unele dintre ele pentru că nu cunosc pe deplin toate avantajele acestora, altele pentru că privesc procesul de comandă al bonurilor de masă drept unul anevoios. Lucrurile însă sunt mult mai simple. Oferind tichetele de masă Ticket Restaurant®:

          Îți motivezi angajații

          Economisești bani și timp comparativ cu acordarea aceleiași sume în bani prin scutirea de la plata taxelor sociale salariale și patronale, precum și prin deductibilitatea de la plata impozitului pe profit

Mai mult decât atât însă, la Edenred, avantajele bonurilor de masă nu se referă doar la cei care comandă și primesc aceste produse. La Edenred, prin programul de Recomandări,  și cei care recomandă o companie ce nu acordă Ticket Restaurant® pot fi răsplătiți de noi. Condiția fiind, desigur, ca respectiva firmă să devină client Edenred.

Procesul e unul simplu. Cei care recomandă bonurile de masă Ticket Restaurant® trebuie: 

1.    Să găsească o companie care nu acordă tichete de masă (pe card sau pe hârtie)

2.    Să completeze formularul de recomandare atât cu datele proprii, cât și cu cele ale companiei recomandate

Cum vor fi recompensați cei care recomandă companii ce nu acordă încă bonuri de masă?

Prin încărcarea pe carduri cadou Compliments a unei sume de minimum 100 de lei și maximum 200 lei (în funcție de numărul de angajați ai firmei care devine client Edenred).

Dacă v-am convins, intrați pe pagina dedicată Programului de Recomandări și vă puteți număra printre cei premiați de noi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.