Relaxare fizica si mentala cu ajutorul unui masaj cu totul special

344

Desi regasim mai peste tot diferite centre spa, ce ne ofera o varietate de masaje, nu intotdeauna ajungem sa plecam relaxati complet dupa numai o singura sedinta. Pentru cei ce au nevoie de o mai mare atentie din parte terapeutilor, va recomandam sa incercati un Masaj la Patru Maini pentru o mai profunda relaxare.

Acest Masaj la Patru Maini este intalnit doar in acele centre Spa, unde, terapeutii sunt din cei mai profesionisti si detin o experienta foarte mare. Doar in aceste centre iti este oferit acel masaj cu totul unic si special, iar beneficiile acestuia le vei putea simti numai dupa o singura sedinta. La noi in tara, mai este recunoscut si dupa denumirea de masaj in tandem, iar inafara, ca si Four Hands Massage.

Pretul unei astfel de sedinte de Masaj la Patru Maini este intradevar putin mai mare in comparatie cu acele masaje simple si obisnuite deoarece, dupa cum spuneam si mai sus, necesita dexteritatea a doi terapeuti.

Unde poti benefica de un astfel de masaj in Bucuresti?

Dintre cele mai renumite centre din inima Bucurestiului, ii gasim si pe cei de la Thai Spa, un centru specializat numai in terapii de origine asiatica, ce detine un personal original din tari precum Thialanda sau Indonezia, acolo unde au luat nastere acest Masaj la Patru Maini.

In timul acestei sedinte de Masaj la Patru Maini, creierul tau va incerca sa fie atent la fiecare miscare pe carei cei doi terapeuti le vor face, insa, datorita miscarilor multiple si ample, acesta va abandona cursa, relaxandu-te mult mai profund, atat la un nivel psihic cat si fizic.

 

O astfel de sedinta de Masaj la Patru Maini in acest centru Spa incepe de la numai 60 de minute, iar la cererea pacientului, in functie de necesitatea corpului sau de a intra in acea stare profunda de relaxare, sedinta de masaj poate continua cu pana la 120 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.