Rent a car Bucuresti inchirieri auto la pret mic

246

Dupa cum bine stiti la compania noastra gasiti intotdeauna cele mai bune oferte de rent a car Bucuresti. Suntem de multi ani prezenti pe piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti si de fiecare data va putem oferii cele mai bune raspunsuri la problemele pe care le aveti. Daca in alta parte veti gasii un pret mai mic decat la noi promitem sa va dam de 2 ori diferenta. Suntem printre putinele companii de rent a car Bucuresti caree pot sa ofere clientului posibilitatea sa inchirieze masini fara sa mai fie nevoie de achite garantia. La noi veti putea inchiria masini doar daca ne faceti o asigurare full casco.

Aceasta elimina raspunderea clientului in situatia in care acesta are probleme cu masina inchiriata. Asta se rezuma la faptul ca daca veti inchiria o masina si veti avea cu ea un eveniment rutier, nu va mai trebuii sa ne achitati nimic. Asigurarea full casco va scuteste de orice raspundere.

In alta ordine de idei masinile pe care vi le oferim nu sunt inscriptionate ca in cazul celorlalte firme de inchirieri, numai apeland la agentia noastra de rent a car Bucuresti, veti putea gasii ce aveti nevoie si ce va raspunde intotdeauna solicitarilor dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.