Reparatii cutii automate – beneficii

486
Publicitate

Reparațiile sau înlocuirile de transmisie sunt incomode, stresante și de obicei destul de scumpe, deci este o idee bună să acordați atenție oricărei activități care pare neobișnuită. Respectarea procedurilor de întreținere recomandate și a programului de prevenire a problemelor vor ajuta transmisia să dureze mai mult, să funcționeze mai bine și să necesite reparații mai puține pe durata de viață.

Oferim tuturor clienților noștri diagnosticarea defecțiunilor și pregătirea estimărilor pentru reparațiile cerute fără obligații si reparatii cutii automate. Prețurile noastre pentru repararea cutiei automate sunt cu mult sub reprezentările oficiale cu cea mai bună garanție. Sunați-ne fără obligație sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebările sau preocupările dvs.

Publicitate

Reparatii cutii automate are experiență în domeniul reparațiilor cutiei de viteze.

Beneficii

Serviciul este disponibil pentru toate mărcile: AlfaRomeo, Acura, Audi, Buick, BMW, Cadillac, Citroen, Chevrolet, Fiat, Chrysler, Jaguar, Daewoo, Lancia, Dodge, LandRover, Ford, MG, Geo, Maserati, Gmc, Mercedes, Honda, Opel, Hyundai, Peugeot, Infiniti, Porsche, Isuzu, Renault, Jeep, Rover, Kia, Seat, Lexus, Skoda, Lincoln, Volkswagen, Mazda, Volvo, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Plymouth, AutomatePontiac, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota.

Inventarul cu mari rezerve

Timp scurt

Capacitate de prelucrare internă

Reconstrucția suprafeței de acoperire cu pulverizator metalic din oțel inoxidabil (mai durabil decât o suprafață nouă)

Repararea jgheabului și repararea carcasei rulmenților

Unelte noi de prelucrare a arborilor

Construcția uneltelor

Tehnicieni pregătiți de fabrică și cu experiență

Cutii de viteze automate recondiționate

Reparații la unitățile electronice

Consultanță gratuită și verificări diagnostice

SERVICIU de montaj cu cost redus

Capacități

Reparatii cutii automate

Repararea scripetelor motorizate

Serviciu de analiză a uleiului la fața locului

Analiza de defecțiuni pentru a preveni eșecul recurent

Analiza vibrațiilor

Semne de avertizare timpurie a problemelor cutiei de viteze

Zgomot excesiv

vibrație

Pierderi majore sau pierderi de lichid

Contaminarea cu ulei

Se vor produce daune grave sau uzură prematură dacă nu folosiți uleiuri de calitate de vâscozitate și tip corect. Viscozitatea este o măsură a gradului de densitate (viscozitate ridicată) sau a uleiului subțire (cu viscozitate scăzută).

Fie că transmisia automată are o problemă minoră ca o scurgere de ulei sau dacă are nevoie de o revizie totală – reparatii cutii de viteze automate este aici pentru a vă ajuta. Unele cazuri ar putea avea nevoie să luăm vehiculul la unul dintre atelierele noastre locale pe care le vom aranja.

Principalele cauze ale problemelor cutiei de viteze

Sigilarea scurgerilor

Eșecul rulmentului

Turnarea electrică

Reparatii cutii viteze automate oferă sfaturi prietenoase și oneste despre toate aspectele cutiilor de viteze automate, astfel încât să obțineți cea mai bună performanță și să prelungiți durata de viață a cutiei de viteze automate. Service-ul cutiei de viteze automate (transmisie) va fi totuși o recomandare a Reparatii cutii viteze automate, chiar dacă cutia de viteze afirmă că a fost sigilată de către majoritatea producătorilor (care este durata de viață a unei cutii de viteze?). Suntem bucuroși să efectuăm reparații la garanțiile extinse.

Tehnicienii noștri sunt calificați și pregătiți pentru a completa o gamă de probleme ale cutiei de viteze automate, reparații și întreținere – chiar dacă este nevoie de înlocuire, vă vom duce la atelierul nostru local pentru dvs.

 

1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.