Reparatiile de hoverboard-uri, tot mai cautate în Romania

1222
Publicitate

La amploarea pe care tinde ca sa o ia “fenomenul scutere electrice” in tara noastra, probabil ca vor aparea in scurta vreme, precum ciupercile dupa ploaie, si foarte multe centre de service hoverboard.

 

Publicitate

Cu atat mai bine, pentru ca fiecare proprietar de asemenea gadget modern viseaza ca reparatiile de hoverboard sa nu fie scumpe si sa fie efectuate cu maxima operativitate.

 

Deja exista firme romanesti care reusesc ca sa efectueze lucrari de specialitate inalt calitative la scuterele electrice defecte, procentajul de rezolvare al defectiunilor apropiindu-se de 98-99%.

 

Clientul caruia i s-a stricat hoverboard-ul poate chiar sa trimita un email in care sa povesteasca pe scurt cam ce probleme are cu gadget-ul sau, iar mai apoi un consultant ii poate comunica avizat o estimare a costului reparatiei respective.

 

Daca ghinionistul care are un scuter electric defect considera ca, in principiu, tariful este unul corect, poate ca sa se adreseze firmei respective, iar acolo se va bucura de o celeritate maxima in solutionarea problemei care ii da batai de cap.

 

Printre cele mai obisnuite defectiuni ce pot aparea la un hoverboard putem aminti:

 

– nu este posibila alimentarea cu energie din pricina lipsei conexiunii sau a placii de baza defecte;

 

– o defectiune la sistemul de cabluri sau la motor;

 

– ledul rosu clipeste intermitent, deoarece exista o problema la baterie sau, mai grav, la placa de baza;

 

– gadget-ul trepideaza cand o persoana se urca pe el sau chiar atunci cand nu trebuie ca sa suporte nicio greutate;

 

– sistemul de leduri s-a deteriorat si trebuie inlocuit;

 

– bluetooth-ul are unele probleme, mai ales daca a fost achizitionat cu un pret de chilipir, de pe vreun site de ocazii.

 

Un service de reparatii hoverboard-uri care se respecta are o echipa de specialisti ce pot ca sa puna rapid un diagnostic corect defectiunilor si pot face ca lucrarile necesare pentru aducerea scuterului electric in parametri de functionare ideali sa se realizeze extrem de operativ.

 

Conteaza si existenta in stocul atelierului a unei cantitati suficiente de piese de schimb pentru diferitele modele de hoverboard-uri, deoarece in acest mod nu se mai inregistreaza timpi indelungati de asteptare, altminteri  necesari pentru aducerea componentelor de schimb din depozitele furnizorilor.

 

In afara de reparatiile propriu-zise, un service hoverboard care se respecta are si un website de prezentare intuitiv, cu toate datele de contact vizibile, inclusiv cu un blog cu noutati la zi, unde se dau sfaturi de ordin general referitoare la utilizarea corecta a acestor gadget-uri destinate distractiei, dar si locomotiei urbane, pentru a li se prelungi cat mai mult posibil durata de functionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.